Skocz do zawartości

[Poszukiwana] Firma do marketingu szeptanego

studioczystosci

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Poszukuje firmy, która zajmuje się "marketingiem szeptanym" na Polskich forach internetowych.

Na czym mi zależy?

Na tym aby firma posiadała bardzo dużą bazę różnorodnych ogólnodostępnych for - nie interesują mnie fora na subdomenach, zaplecza tworzone pod szemrankę.

- Nie interesuje mnie szeptanka na bazach w których działają SEO sklepy.

- Interesują mnie pakiety np. 200-300 for dla jednego, gdzie na każdym z nich zostanie utworzone konto i napisane ze 3-4 posty.

- Nie interesuje mnie szeptanka na kontach stażowych, gdzie po zakupie właściciel spamuje dalej inne oferty.

- Jeśli okażesz się dobrym dostawcą tego typu usług to chętnie nawiążę współpracę przy wielu projektach.

- Prośba o próbkę swoich możliwości.

Kontakt przez forum.

Pozdrawiam,

Paweł

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności