Skocz do zawartości

Test LinkTak.pl

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy wygląda to tak:

image.png.a2eb1f62a9f86171897c8e45963a764c.png

PS. Już jutro będzie 500 domen w systemie, brakuje dosłownie kilka sztuk!

• 1 miesiąc temu...

Dwie pierwsze frazy nie wskoczyły, raczej "wina" tego, że są to podstrony, a że nowe domeny to potrzebuje to więcej czasu.

Fraza 3 miała spadek na okolice 50 miejsca (od 18 listopada do 5 grudnia, prezent mikołajkowy - powrót do top). Za znaki zapytania to niedziałający serwer przez 3 dni:

image.png.6012a4f0a170773537cd691410aa5323.png

• 2 tygodnie później...

Druga fraza z podstrony w końcu wpadła do top 100, od razu na 13 miejsce (obecnie ma miejsce 12, poniżej zrzut z grudnia):

Screenshot(2).png.892bb5fdf883ecacfbaff0d7a7b861bd.png

Edytowane przez okazwłoka

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...

Strony linkowanej nawet już nie ma :) 

Linkowanie z SWL daje bardzo dobre rezultaty przy linkowaniu domen, które mają w profilu fajne linki. Samym systemem też można pozycjonować, choć to jest bardzo ryzykowne w przypadku pozycjonowana domen, których z różnych powodów nie da się tak łatwo wymienić.

Około 3mc temu po wykupieniu domeny wygasłej, postawieniu na niej prostego landing page wbiłem stronę samym systemem na piąte miejsce (gdzie pierwsze 3 wyniki to olx.pl) - trwało to około 30 dni. A ustawiłem tylko 100 linków (z dopasowaniem po tagach w treści) - koszt 4 tysiące punktów - fraza komercyjna, zlecenia lecą.

• 1 miesiąc temu...
Dnia 26.10.2017 o 11:32, okazwłoka napisał:

Domenę zaciemniam, po teście będzie odsłonięta:
*n*u*o*m*.pl

Jest to domena nowa, nigdy wcześniej nie rejestrowana, nie ma na nią żadnych przekierowań ani nie będzie, jeszcze żadnego linka nie otrzymała, jest tylko zaindeksowana.
Wrzucone 2 słabe artykuły (możliwe, że jakieś jeszcze dojdą w trakcie), brak jakichkolwiek pozycji w Google.

+ 20 na frazy do zróżnicowania.

Pytanie to starego testu, ile fraz dodałeś dla zrożnicowania profilu anchorów danego URLa?

I czy podane 2 podstrony to 2 osobne podstrony czy 1 ta sama?

Niestety link usunąłem i nie pamiętam szczegółów. Były 2 podstrony osobne, to na pewno. Myślę, że było to z 10 fraz do zróżnicowania.

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności