Skocz do zawartości

[ZLECĘ] Pozycjonowanie - ubranka dla dzieci i niemowląt

Julilta001

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Poszukuję firmy do pozycjonowania sklepu z ubrankami dla dzieci i niemowląt. Sklep istnieje od 5 lat, pozycjonowany od  2,5 . Firma, która się tym obecnie zajmuje dotarła do pewnego rodzaju ściany lub po prostu im się nie chce i biorą kasę za "pracę"  a efektów brak jakichkolwiek od 7 miesięcy i nie jest to 200 czy 500 zł, po każdym kontakcie obiecując oczywiście że lada moment wszystko wskoczy do top 10 (bo o typ 5 nie ma w ogóle rozmowy). Wiem wiem, pewnie naiwna byłam ale firma była z polecenia...

Nie chcę też jednak nikogo oczerniać bo może się po prostu mojego sklepu nie da a ja się nie znam :)

Zdecydowałem, że kończę współpracę i chcę spróbować z nową firmą.

Co mnie interesuje:

- przede wszystkim pozycjonowanie + optymalizacja jeżeli jest potrzebna (podobno nie jest)

- jeżeli pozycjonowanie będzie przynosiło efekty, z pewnością będę chciała spróbować zlecić również firmie AdWords lub promowanie na FB (na razie robię to sama)

- jasna i przejrzysta umowa - nie lubię merketingowych tekstów i wielkich haseł, nie łapię się już na takie numery. Chcę mieć czarno na białym jaki firma ma plan i czy jest w stanie wyciągnąć na istotne słowa kluczowe sklep na pierwszą stronę.

- czy to będzie abonament czy za efekt czy połączone, wszystko w zależności od przedstawionego planu, rozmowy itp itd... Staram się być elastyczna i dostosować się czego od wielu lat nauczyłam się robiąc to co robię.

Serdecznie zapraszam do kontaktu mailowego lub poprzez PW na forum w celu otrzymania większej ilości informacji

kontakt.sklep.dzieciecy@gmail.com

pozdrawiam,

Julita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności