Skocz do zawartości

Waga pliku a google

uve

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko. Czy jest jakaś granica wagi pliku strony którą robot google indeksuje ?

Chodzi mi o to że na przykład gdy podstrona tzw. mapa witryny na której są umieszczone wszystkie linki do danej witryny (waga plika będzie duża) to czy jest szansa że robot to złapie ?

Pozdrawiam

jak najbardziej serio, zreszta zobacz sobie w wynikach wyszukiwania google ze maksymalny rozmiar strony to 101kb, to i tak jest bardzo duzo, a robot nie moze indeksowac strony w nieskonczonosc.

Jak cos zawsze mozesz rozbiec wieksza storne na kilka mniejszych :)

Pozdrawiam,

Ważka

Humm..., dobrze ze sie pojawil temat wagi pliku. W serwisie ktory robilem zaindexowany jest juz ponad 4 tys linkow, ale google widzi je jako podobne, te podstrony. Dziwi mnie to bardzo bo: tytul i wszyskie meta sa uzaleznione od kategorii a takze od tytulu konkretnej oferty. Co zauwazylem: to to ze kazda z tych zaindexowanych stron, również te podobne maja taka sama wielkosc.

Pytanie: czy wielkosc.. waga strony maja wplyw na to ze google zakwalifikuje je jako podobne mimo ze meta tagi sa rozne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności