Skocz do zawartości

IPB 2.2 public beta

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

teraz (gdy IPS ustalił nowe ceny) to bardziej opłaca się kupić wg mnie vB ;)

:) zabawne żeby wybierać zakup silnika forum tylko po cenie. A co z możliwościami, optymalizacją, wydajnością, supportem, innymi czynnikami? :) Nieważne? ;)

Czyli bardziej opłaca się IPB bo raz płacisz a dalej lecisz za free?

Przy tak zadanym pytaniu: tak. Kończy Ci się roczna licencja IPB to zostajesz na ostatnio zrobionym upgrade do śmierci. ;)

ps. vB suxx.

zabawne żeby wybierać zakup silnika forum tylko po cenie. A co z możliwościami, optymalizacją, wydajnością, supportem, innymi czynnikami?

możliwości, optymalizacja i wydajność są na + vB (supportu nie mogłem wypróbować) ;) z wyglądem może gorzej, chociaż trafiają się ładne fora (np matrax.net/forum/)

\,,/

vB do mnie nie przemówił:

- licencjonowaniem/kosztami

- zarządzaniem od strony admina i moderatora

- użytkowaniem od strony usera, po prostu nie trawie for vBowskich, jakoś źle mi się na nich pisze, porusza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności