Skocz do zawartości

Program do wyciągania podstron ala Screaming Frog

wariat123

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jakim narzędziem wyciągnę liste podstron dla danej strony www lub sklepu? coś ala Screaming Frog, tylko ze Screaming Frogiem mam taki problem że on pobiera tylko 500 adresów w darmowej wersji, czy znajde cos darmowego lub coś tańszego?

Ps. Czy taką opcje ma Screapebox? jeśli tak to która to opcja?

Możesz spróbować SB. Weź te 500 adresów ze SF co Ci wyciagnął i wklej do SB. Z dodatków w SB weź Link Extractor - załaduj te adresy i zaznacz Internal Links. Zrób harvest i tak kilka razy wrzucaj to co sharvestowałeś do Link Extractor i ponownie harvest. Nie jest to metoda idealna i zależy do struktury strony, ale możesz sporo urli tym wyciągnąć.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

5 godzin temu, wariat123 napisał:

Hej jakim narzędziem wyciągnę liste podstron dla danej strony www lub sklepu? coś ala Screaming Frog, tylko ze Screaming Frogiem mam taki problem że on pobiera tylko 500 adresów w darmowej wersji, czy znajde cos darmowego lub coś tańszego?

Ps. Czy taką opcje ma Screapebox? jeśli tak to która to opcja?

Napisz do mnie PW, wyciągne Ci wszystkie URL-e - mam full wersję Żaby :)

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Istnieje wiele narzędzi pozwalających osiągnąć ten efekt. Chociażby https://www.xml-sitemaps.com/. Dostajemy URLe w postaci sitemapy. Możemy je sobie później łatwo wyłuskać.  Wiele silników pingujących i botów obsługuje sitemapy, wiec wątpię by istniał jakiś realny powód, aby to robić...

41 minut temu, silo napisał:

Istnieje wiele narzędzi pozwalających osiągnąć ten efekt. Chociażby https://www.xml-sitemaps.com/.

Zanim odpowiedz racz przeczytać o co pyta i co pisze autor tematu !

21 godzin temu, wariat123 napisał:

że on pobiera tylko 500 adresów w darmowej wersji, czy znajde cos darmowego lub coś tańszego?

Cytat

Check your settings and click button below
  Maximum 500 pages will be indexed in sitemap

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności