Skocz do zawartości

Prośba ocene strony

wojtek777

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Czy mógłbym prosić o ocenę mojej strony www.murama.pl

Na ta chwile widoczny jestem tylko na produktach wystawianych poprzez Ceneo. W żaden inny sposób się nie pozycjonuje. Od jakiegoś miesiąca próbuje wybrać firmę, która zajmie się moim sklepem. Niestety im więcej dostaje propozycji od firmy typu sunrise system itp to mam coraz większy mętlik w głowie. Ostatnio dostałem propozycję, która zamieszczam poniżej, miałbym prośbę jakby ktoś mógł napisać czy to ma ręce ?

Systematyczne optymalizowanie pozostałych produktów
w sklepie według preferowanej przez Państwa kolejności

40 produktów miesięcznie

Artykuły content marketingowe na blogu oraz stronach zapleczowych

2 artykuły tematyczne (promujące kategorie produktów i produkty)
(po minimum 3000 znaków)

Pozyskiwanie wartościowych linków dla strony

5 linków zewnętrznych

Marketing szeptany zwiększający widoczność w Internecie - posty na forach i blogach

5 postów

Aktywność w koncie Google Moja Firma (Google Maps oraz profil w Google+)

5 wpisów miesięcznie

Dodawanie wpisów i wizytówek w wartościowych dla pozycjonowania serwisach/portalach

2 wpisy w miesiącu

1. Co do oferty nie oceniamy w tym temacie oferty otrzymanych na email, a tylko strony www

Co do strony za mało kontenta na głównej. brak certyfikatu nawet na stronie logowania go nie widzę, więc chyba nie ma w ogóle.  Title nie prawidłowe pod względem SEO. URL wewnętrzne polecałem by wszytkie zrobić z końcówka .php lub .html. a nie tylko czemuś część.  Ogólnie wiele jest do zrobienia w tym sklepie, a robić audyt sam rozumiesz nie mamy czasu.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności