Skocz do zawartości

XII Targi E-handlu

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Impreza nawet fajna, masa ludzi. Nastawiona raczej dla osób szukających jakiś nowych możliwości rozwoju swoich sklepów online. Prezentacje te które miałem okazję usłyszeć to były raczej na podstawowym poziomie dla osób trochę orientujących się w temacie nie były odkrywcze.

Ciekawostą były firmy oferujące spedycję i nie tylko na terenie Czech i Słowacji a także niezły case bdsklep związany z marketing automation zrealizowany przez Exponea.

Niestety nie trafiłem na prezentacje Sebastiana Gilona z TestArmy Group S.A. a zapowiadała się ciekawie.

Pozdrowinia dla @Młynek @odys

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Też byliśmy, same targi OK, zresztą jak z większością takich wydarzeń - poziom organizacyjny wysoki, fajne stoiska, natomiast z prezentacji wychodziłem średnio zadowolony. Tak, jak wspominał @jimmi - poziom raczej podstawowy (podstawowy + ?), mało mięska, a szkoda.

Prezentacje na targach nie są kierowane do profesjonalistów a to właścicieli sklepów i innych internetowych biznesów.  Właściciele sklepów często nie są alfą i omegą jeśli chodzi o ecommerce. 

Głównym celem targów jest prezentacja usług i pozyskanie klientów. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności