Skocz do zawartości

Pady serwerów OVH

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na pewno czym drożej usługa wykupiona tym lepiej reagują. Wszytko zależy do czego potrzebujecie serwery. Jest segment w którym uważam lepszej oferty od OVH nie ma  cena/jakość/wydajność/szybkość łącza. Przed chwilą kupiłem jeszcze 2 dedyki.

Pod strony www też polecałem by swhosting ze względu że są dość elastyczni i support w osobie Kuby działa szybko w razie W. Mocne wydajne serwery pod skrypty dla mnie najbardziej pasują dedyki OVH. I nie oczekuje, że support będzie "na zawalanie", ale z doświadczenia wiem, że odpowiadają ok raz na  12h,  technicy w moim przypadku reagowali w ciągu godziny. Trzymam tam rzeczy które jak nie działają nawet 12h świat nie zawali się.

Jakieś zarobkowe portali z dużym ruchem tam bym nie dałem bez pełnej 24h administracji.

W OVH mamy 3 różne dość duże usługi.Jak na razie nie było większych problemów, ale cena za nie nie jest mała.Dodatkowo kilka VPS i tu różnie bywało.

U Kuby ( swhosting ) też coś mamy i jak na razie to mogę pogratulować działania BOK.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zawsze wszystko jest fajne dopóki się sypać nie zacznie i dotyczy to każdej dziedziny życia ;)
Jak firma miała SLA na poziomie 100% to na pewno umowa zawierała kary za nie wywiązanie się ze SLA i OVH będzie musiało pokryć te kary, ale raczej wątpliwe aby odpowiadała w inny sposób za spowodowane straty. Tu należałoby mieć ubezpieczenie od cyberryzyka.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

• 3 tygodnie później...
Dnia 7.12.2017 o 15:21, MaxPan napisał:

Ja mam tam softy więc to jakoś generalnie mnie nie wkurza jakieś chwilowe czkawki, chodzi m o to, że po tylu latach coś im sypać się zaczyna chyba.

Może wychodzą oszczędności :D  i efekt eksperymentów z kontenerową zabudową.

Szkółka sadzonek winogron w Dolinie Prądnika, sprzedaż sadzonek winorośli.  |  Przewodnik po Ojcowie: Strona o Ojcowskim Parku Narodowym  

Cokolwiek by to nie było, w oficjalnym oświadczeniu na pewno wzmianki o działaniach zewnętrznych nie będzie... bo to już jest podstawa do działań prokuratury. To wiązałoby się pewnie z powołaniem zewnętrznego audytora, gdyż żadna prokuratura nie ma możliwości przeprowadzenia audytu na własną rękę. A zewnętrzny audytor- przy takiej skali nigdy nie będzie niezależny. Kółko się zamyka. Oficjalnie będzie to zawsze "błąd w oprogramowaniu".

PS. to tylko takie moje dywagacje :)

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności