Skocz do zawartości

Linuxpl.com i Futurehost.pl w rękach H88

mghost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro padła nazwa Active24.pl, to się zapytam, kiedy zakończą się prace na pełną migracją i usprawnieniem działania panelu admina i poczty. By zalogować się do panelu, lub do poczty, trzeba czynność powtarzać kilka razy. Nie można nanieść swoich zmian, bo są komunikaty typu: wystąpiła nieoczekiwana sytuacja, wystąpił błąd wewnętrzny serwera lub aplikacji. Zero komunikacji telefonicznej, na zgłoszenia problemu online, trzeba czekać kilka dni na odpowiedź. Jestem w tej firmie od 2004 roku i czas zastanowić się co .dalej

Mam kilka kont na linuxpl i w życiu bym nie przypuszczał ze trzeba będzie kiedyś stamtąd migrować. Czekam wiec na wzrost cen i spadek jakości usług - wystarczy poczytać co dzieje się z hostingami które przejmuje H88 na wht.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Cytat

Czekam wiec na wzrost cen

Ja raczej na to nie czekam... bo nie chce mi się przenosić stron :)

Może dajmy szansę H88 i zobaczy się co z tego wyjdzie...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Czyli jednym z celów kupna Linuxpl.com było :) " pozyskanie najlepszych praktyk i wysokich standardów obsługowych wypracowanych przez Linuxpl.com".

"czujemy się zobowiązani do zachowania i rozwoju wszystkiego, co w niej najlepsze. Nad tym właśnie będzie pracował cały nasz zespół"

Także tego. Tak powoli pakujemy zabawki bo tego właśnie się boimy.

17 minut temu, jimmi napisał:

może im wyjdzie i dobiją z resztą do poziomu linuxpl

Raczej wątpię. Nie po to się kupuje dobrze funkcjonujące spółki. ;)

Jakby co to zostaje OVH. :D 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności