Skocz do zawartości

kategorie na każdej podstronie?

falkonetti

Rekomendowane odpowiedzi

Mam od roku na wszystkich podstronach linki do kategorii bloga. Wcześniej miałem tylko na stronie głównej. Moje nieśmiałe podejrzenie jest takie, że ta zmiana jest niedobra, bo link juice wyparowuje. Wnioskuję tak po tym, że po tej zmianie pogorszyła się szybkość indeksacji podstron na którą duży wpływ mają "related posts" pod każdym wpisem. Wydaje mi się, że z powodu dołożenia na każdej podstronie linków do kategorii, boty Google rzadziej wchodzą na "related posts". Wiem, że za to częściej wchodzą na linki kategorii ale te są przecież powielone - widesite. Co Wy na to? Nie lepiej wrócić do poprzedniego stanu i mieć linki do kategorii tylko na głównej?

Jakieś linki w "related posts" też są powielone pewnie nie raz ale to jednak nie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności