Skocz do zawartości

sprawdzanie parametrów wersji językowej domeny

uzytkownik_992

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Potrzebuje sprawdzić widoczność i linki zwrotne dla przykładowej domeny, której konkretne wersje językowe umieszczone w katalogach wczytują się w następujący sposób:

www.glownadomena.com - wczytuje www.glownadomena.com/eu/pl
www.glownadomena.com/eu - wczytuje www.glownadomena.com/eu/en

Jak mogę sprawdzić linki/widoczność i inne parametry w narzędziach typu semstorm czy majestic seo tylko dla polskiej wersji? Generalnie jakieś sposoby na wyciąganie danych dla wersji stron umieszczonych w ten sposób ?

W SEMSTORM możesz w okienko od razu wpisać adres podstrony, której widoczność chcesz zbadać, więcej opcji z tym związanych znajdziesz w Filtry - Filtry zaawansowane i tam wyklikaj URL, który zawiera /eu/pl dołączyłem obrazek poglądowy.

W Majestic nie jestem przekonany czy zadziała to w podobny sposób. W opcjach możesz wybrać konkretną ścieżkę, ale czy wskaże to wszystkie linki do adresu URL domena.pl/cokolwiek/* (* czyli wszystkie podstrony będące w katalogu cokolwiek) nie jestem przekonany.

snip_20171116201712.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności