Skocz do zawartości

Reklama CPC typu "download, pobierz"

kruczek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Posiadam dobrze wypozycjonowaną stronę z popularnym programem freeware na windowsa do ściągniecia. Ludzie wchodzą, pobierają. Ciągle nowe osoby, wejścia z google w ponad 90%. 

Zarabiałem na niej nieźle przez ponad rok dzięki google AdSense i dostałem bana, klasycznie nie wiem za co.

Miałem bardzo wysoki współczynnik wejść do kliknięć, ale to dzięki temu, że reklamy były typu "download, pobierz" ludzie pewnie myśleli, że to przycisk pobrania i klikali. Dziwne, gdyby to było przyczyną bana.

Z adkontekst zarobiki spadły o 90%, więc odpada.

Czy jest jakaś sieć, która ma reklamy do mojego kontekstu? Najlepiej klikają właśnie z treścią "download, pobierz". 

Z góry dziękuję za jakieś sugestie, bo wszystko co sam znalazłem bardzo słabo się sprawdza. 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności