Skocz do zawartości

www.ortografia.ryu.pl

ryu420

Rekomendowane odpowiedzi

Już działa.

Strona taka... zwyczajna. Trochę tekstu, trochę reklam. Szkoda, że nie ma tam czegoś, co naprawdę pomogłoby ludziom mającym problemy z ortografią. Bo znalazłem jedynie zbiór regułek, a przecież muszą być jakieś metody na opanowanie tej sztuki. Można by zrobić z tego tematu naprawdę coś ciekawego. Zasada skojarzeń, jak się uczyć do dyktanda, ciekawe wyjątki, stosowanie łatwiejszych słów zamiennie do tych trudnych...

No i nie uchodzi, by na stronie o ortografii był "Hipopotan"... :P

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

1. zbyt szerokie lewe menu

2. co ma misiek panda do ortografii? popracuj nad grafiką

3. myślę, że fajny pomysł jeżeli content się jakoś rozwinie, bo strona z kilkoma regułkami ortografii to trochę za mało

Agencja Interaktywna Kraków .

Polecam maszyny budowlane, jeśli potrzebujesz zagęszczarki.

Dziękuję za uwagi :)

W najbliższym czasie zmienię grafikę portalu, robiłem ją (grafikę) troche tak "na szybko" :)

Misiek nie ma nic wspólnego z ortografia ale skojazenie miska z przyjaźnią - "Przyjazny Portal" jak najbardziej. Nie razi, jest okej.

Zastanawiam się czy nie zmienić na "wygodny portal" - wygoda się bardziej z misiami kojarzy. :)

Prosiłbym o zamknięcie tematu.

Jak poprawię grafikę i dodam trochę materiałów, to założę nowy wątek z oceną całego portalu (ryu.pl).

pozdrawiam

Mateusz

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności