Skocz do zawartości

Pozycje Pozycjonowania-tajne metody czytaj tutaj

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Patrzyłam w internet ale Mnie Pan "wkręcił" przecież to groszę kosztuję.

Dla mnie jest to po prostu smutne, mimo tego, że nie zajmuję się zawodowo pozycjonowaniem.

Jak rozkręcić branże pozycjonowanie ,Jak tłumaczyć cos klientowi .przeczyta oferty z netu i stwierdzi że go rolujesz :D

Problem w tym że potem często ten klient wyrolowany bezwynikowo(własnie poprawiam 2 takie strony) nie idzie juz nigdzie indziej bo stwierdza czy za 100 czy za 10000,00 pewnie załatwią mnie tak samo i kupuje Baner reklamowy

Po czym kupi tanie pozycjonowanie za 200 polegające na dodaniu do wyszukiwarek.

8)

Ot i historyja 8)

Ta wersja co piszesz Pchel to fakt tragedia .

Jak się uda Panu coś naprawić w samochodzie to wezmę kasę jak nadal nie bedzie zapalał albo brakło mu bedzie niskich obrotów to zapłaci Pan mniej.

Jak operacja się uda wezmę 5000,00pln jak nie i bedzie Pan kaleką to 200,00 tylko 8) (bez nogi też można żyć :evil: )

Mam też pretensje o traktowanie przez pozycjonerów klienta jak barana

Pakiet standartowy -dodam cię do wyszukiwarek

Pakiet Brązowy -dodam cię do wyszukiwarek i bedziesz w pierwszej 50-tce

Pakiet Złoty -zabiorę się za robotę 8)

to po co pierwsze 2 pakiety dla baranów?? :?:

Albo coś robić porządnie albo wogóle :!:

Brakuje pakietu zwycięzców -Kupię ci baner :)

I jak potem można to poważnie traktować???

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Po czym kupi tanie pozycjonowanie za 200 polegające na dodaniu do wyszukiwarek.

a jak strona się wysoko nie pojawi to pozycjoner weźmie mniej :neutral:

Mam też pretensje o traktowanie przez pozycjonerów klienta jak barana

Pakiet standartowy -dodam cię do wyszukiwarek

Pakiet Brązowy -dodam cię do wyszukiwarek i bedziesz w pierwszej 50-tce

Pakiet Złoty -zabiorę się za robotę  8) 

to po co pierwsze 2 pakiety dla baranów??  :?: 

Albo coś robić porządnie albo wogóle :!:

Heh, im to powiedz :twisted:

Żerują na naiwnych i pewnie im się to płaca.

Rynek pozycjonowania w kraju się psuje, a wraz z nim opinnia o skuteczności pozycjonowania.

Co do wysokości opłaty za usługę pozycjonowania.....

Tragedia

tzn uwazasz, ze takie ceny to duzo czy malo?

Cennik ustalony na sztywno jest cennikiem do D***

Ceny za pozycjonowanie powinny być ustalane osobno dla każdego zleceniodawcy i to dopiero po wstępnej analizie konkurencji.

Live Free or Die

W zasadzie analiza konkurencji to jedyna podstawa

do wyceny. Trudne frazy to nie te gdzie jest 21.000.000 zwracanych

wynikow, tylko te gdzie jest 100.000 i pierwsze trzy

strony wynikow sa obstawione przez pozycjonerow..

Inne czynniki podaczas wyceny to margines :].

Content mozna zawsze zmienic, linki zalatwic, kupic, wstawic.

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

LInk to Biblia pozycjonera

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ale mówicie że taka wymiana linkami to lana woda przez tych co znają sie na pozycjonowaniu ??

czy Marysia w ogóle rozumie? czy Marysia wie czym się tu zajmujemy? zawartością linka w linku. taka strona PR1 to ma z 10% linka w linku. a taka PR3 to 50% linka w linku. a taka, a taka PR6 to ma wogóle z 500% linka w linku! Rozumie Marysia? ja też nie...

LInk to Biblia pozycjonera

ja jestem niewierzący ale praktykujący ;)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

• 3 tygodnie później...

przezt takie coś to wy pogrążycie pozycjonowanie bo nie każdy zrozumie to jako żart i zacznie tak "pozycjonować". A potem trudno będzie odzyskać zaufanie...

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

• 4 tygodnie później...

Hę jeśli hodzi o tajne sposoby pozycjonowania to zdaje się zę szook w jednym z postów rozpuścił plotke na temat buziek w toolbarze.

Myślę że ma trochę racji, odtąd jest to moja tajna metoda nr 1, już zacząłem wysyłać maile do znajomych aby poklikali :)

...

Hę jeśli hodzi o tajne sposoby pozycjonowania to zdaje się zę szook w jednym z postów rozpuścił plotke na temat buziek w toolbarze. 

Myślę że ma trochę racji, odtąd jest to moja tajna metoda nr 1, już zacząłem wysyłać maile do znajomych aby poklikali ;)

E słaby pomysł :)

Ja postanowiłem zatrudnić emeryta do klikania na 1/40 etetu

Pozdrawiam :)

https://www.pozycjonowanie.seopl.com/

tajnych metod cd własnie wpadło mi w rękę i wreszcie wiem co to jest pozycjonowanie

Pozdrawiam

wreszcie wiem co to jest pozycjonowanie

No to teraz wszystko jasne!

Pozycjonowanie, które dziś pełni rolę garażu.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności