Skocz do zawartości

[Sprzedam] Gotowe teksty: wystrój wnętrz, dom, budowa, ogród – wysoka jakość

Skadia

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania 178 unikalnych, wysokiej jakości gotowych artykułów poradniczych w tematach: wystrój wnętrz, ogród, wyposażenie domu, budowa i remont. Artykuły pisałam dla pewnego dużego serwisu, jednak z powodu karygodnych opóźnień z płatnością za wcześniejsze zamówienie nie kontynuowałam współpracy. Artykuły nie były nigdzie publikowane, nie ujrzały światła dziennego poza dyskiem mojego komputera.

Każdy tekst ma około 3 tys. znaków, lead i podtytuły. Pisane były na podstawie informacji zawartych na różnych anglojęzycznych portalach. Z powodzeniem można z nich zrobić bardzo wartościowe zaplecze. Obecnie nie piszę tekstów taniej niż 20 zł / 1000 znaków, więc poniższa cena jest okazyjna:

Cena to 15 zł za jeden tekst (brutto/netto, wystawiam faktury bez VAT)

Do zaoferowania mam:

Ogród – 101 artykułów

Wystrój wnętrz – 50 artykułów

Wyposażenie domu – 10 artykułów

Budowa i remont – 17 artykułów

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: anna@lavoromedia.pl – prześlę listę tytułów oraz linki do moich przykładowych tekstów opublikowanych przez ten portal.

Anna Kruk

LAVORO Media

Stara Wieś ul. Kolejowa 3/2

05-430 Celestynów

NIP: 9521949800

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności