Skocz do zawartości

Jaki program do automatycznego linkowania zaplecza

Lacki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o poradę jaki polecacie program lub system do automatycznego linkowania stron, potrzebuję coś takiego do linkowania zaplecza, używałem do tej pory addera i całkiem fajnie się spisywał jednak producent zrezygnował z dalszej pracy nad tym systemem i teraz szukam jakiejś alternatywy.

Możecie coś polecić ?

• 1 rok później...

Witam

Chciał bym wrócić do tematu programy do dodawania wpisów we własnym zapleczu niestety DonLinkage nie sprawdził się u mnie a bardzo duże wymagania trzeba by mieć VPS co wiąże się z bardzo dużymi kosztami miesięcznymi  sumie po zakupie dodał mi tylko parę wpisów po czym admin serwera zablokował go przeniosłem go na inny serwer którego wykupiłem pod donlinkage lecz podobnie wpisów nie dodaje a logowanie do programu trwa ostatnio mierzyłem 10 minut bo tak jest serwer obciążony wykonywaniem zadań z crona, w chwili obecnej używam go sprawdzania pozycji stron lecz też zawsze wyświetla że nie dokońca sobie z tym poradził ze względu na wolny serwer.

Możecie coś innego zaproponować ?

1 godzinę temu, Lacki napisał:

bardzo duże wymagania trzeba by mieć VPS co wiąże się z bardzo dużymi kosztami miesięcznymi 

30 zl  za VPS ma miesiąc tyle kosztuje dobry vps np z ovh nazywasz "dużymi kosztami " ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na jakim serwerze masz Donka? Może spróbuj zmniejszyć częstotliwość wywołania crona np. co 5 minut. Jeżeli to nie pomorze to spróbuj na laohost (podobno jeżeli nie obciążysz ich za bardzo to działa). Najlepiej jednak vps Co się tyczy innych programów to jest ich kilka ale wydawanie kolejnych pieniędzy do linkowania jednej czy kilku stron mija się z celem. Jeżeli jednak chcesz się już bawić to może Scrapebox.

www.lodzpozycjonowanie.com.pl - Agencja Interaktywna

Ostatnio robilem modyfikacje żeby działało bez problemów na laohost - opcja będzie dostępna przy następnej aktualizacji. Ale juz teraz moge podesłać plik do podmiany i moze nawet zadziała na obecnym serwerze. Niektóre hostingi maja w regulaminie zakaz instalowania takich programów jak donlink.

Dzielone serwery to nie najlepszy wybór. 

Vps hitme.pl 17 zł brutto na mc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności