Skocz do zawartości

Brak nowej kopii wykonanej przez Google

Pawlak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zazwyczaj kiedy wprowadzałem pewne zmiany wtreści, title itp. szybko miałem nowa indeksację, kopię stronę wykonaną przez Google i mogłem widzieć dane różnice. Jednak ponad miesiąc temu, serwer na któym byłem, został z hakowany. Strona miała moja w pliku index informację o tym. Szybko zostało to naprawione, ale mając pecha, akurat Google wtedy indeksował stronę. No i teraz wpisując chocizby adres: www.zycienastolatkow.pl nie zobaczycie title: Serwis Życie Nastolatków tylko: Crackers_Child Was Here. I tak już od 12 sierpnia. Dziwi mnie, że od tamtej pory, dalej nie zostało to zmienione. Co może być tego skutkiem? Czy powinienem coś z tym zrobić? Czy pozostaje mi po prostu czekanie na indeksację przez Google?

Lubię wiersze młodych, nieznanych twórców, polecam portal literacki wpmt.pl!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności