Skocz do zawartości

SurferSEO - Narzędzie wspierające optymalizację strony - Zapraszam do testowania

SurferSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
2 minuty temu, ar4 napisał:

@SurferSEO Czy możesz mi podrzucić pełnowartościowe konto na test dla 2-3 słów kluczowych? ps. najlepiej na PRIV :)

Ps. kiedy planujecie wrzucić PL lang?

Pewnie, napisz na chacie wewnętrznym. Udostępniamy tygodniowe triale za free. Zależy nam, żeby pakiety płatne były używane tylko przez osoby, które potrafią wykorzystać potencjał Surfera. Btw. wkrótce wrzucamy pełną analizę backlinków do stron opartą o własne metryki nie przez żadne API i tego typu rzeczy. Jeżeli chodzi o polski język - na razie niestety przesunęliśmy na dalszy plan i nie potrafię podać daty, bo zależy nam na jak najszybszym rozszerzeniu możliwości narzędzia.

24 minuty temu, Pysio napisał:

Narzędzie fajne mi brakuje tylko ewentualnie opcji płatności za liczbę wraz a nie abonament miesięczny.

Dzięki za opinię. Rozumiem pogląd, ale forma abonamentowa zabezpiecza środki na rozwój produktu. Sami też musimy płacić regularnie za utrzymanie i rozszerzanie infrastruktury. Nie chcemy zatrzymać się w miejscu, dlatego taka forma. Abonament jest możliwie najniższy. Jesteśmy zdeterminowany, żeby utrzymać na tym poziomie jak najdłużej.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

:hi:

Nie zwalniamy tempa i dodajemy kolejne ficzery. Tym razem plan linkbuildingowy w oparciu o linki konkurencji, których brakuje Twojej domenie. W 3 minuty można wyeksportować setki domen, na których podlinkowana jest konkurencja i podejrzeć konkretne adresy url, na których linkują się konkurenci. To wszystko opatrzone estymowanym ruchem organicznym każdej podstrony, domeny, a także backlinkami.

bqiRKGV.png

W audycie od razu dostępny jest zestaw domen, które linkują do konkurencji z top 10 a do Ciebie nie. Jeśli to mało - po kliknięciu view more odpala się pełny link intersect dla top 20 z pominięciem domen, które linkują do Twojej domeny z wartościowych (widocznych w Google) podstron.

Zachęcam do testowania :-)

• 2 tygodnie później...

Trochę mało linków pokazuje do mojej strony. W googlach jest ich dużo więcej. a tu raptem 8 linków. rozumiem że pokazuje tylko wartościowe ale czy surfseo ocenia czy są wartościowe czy nie tylko na podstawie ilości wejść organiczych czy są jeszcze inne zmienne

Przed chwilą, Wito7 napisał:

Trochę mało linków pokazuje do mojej strony. W googlach jest ich dużo więcej. a tu raptem 8 linków. rozumiem że pokazuje tylko wartościowe ale czy surfseo ocenia czy są wartościowe czy nie tylko na podstawie ilości wejść organiczych czy są jeszcze inne zmienne

Na tą chwilę na podstawie organika (nie tylko szacunkowej ilości wejść, ale też pojawiania się w top100). Rozważamy rozszerzenie o inne zmienne.

• 5 miesięcy temu...

Cześć! Mam dwie dość duże nowości w Surferze, także jest okazja żeby podbić temat ?

1. Zbudowaliśmy moduł do KW researchu w oparciu o sporą bazkę z 20 krajów. Działa tak, że podpowiada słowa i frazy, które mają wspólne URLe w wynikach. Można powiedzieć, że to frazy, które Google powiązało ze sobą wspólnymi wynikami. Więcej o riserczu: https://surferseo.com/blog/release-note-keyword-research/

2. Nie wiem czy była już mowa na forum o edytorze tekstu, także jeśli nie widzieliście - Surfer ma teraz wbudowany Content Editor, który na bieżąco sprawdza użycie i zagęszczenie słów oraz fraz, które automatycznie zostają wybrane na podstawie konkurentów. Ta druga nowość dotyczy zbudowania wtyczki integrującej nasz edytor z Google Docs. Więcej o wtyczce tutaj: https://surferseo.com/content-editor-extension-beta/ 

Całość pokazana na webinarze, który prowadziłem dzisiaj: https://www.youtube.com/watch?v=WfYDho9p2js 

Research jest petarda, ma schowek jak w starym planerze, można niezwykle szybko wybrać frazy dla konkretnej podstrony czy duży zestaw do budowy całej struktury domeny czy bloga. 

Pozdrówki!

Michał Suski

4 godziny temu, surfermichal napisał:

@dudekm Chyba już gdzieś pisałem - puppeteer ?

Tak, pisałeś w tym temacie :)https://www.forum.optymalizacja.com/topic/249903-surferseo-narzędzie-wspierające-optymalizację-strony-zapraszam-do-testowania?do=findComment&comment=1569423

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

• 2 tygodnie później...
Dnia 9.01.2019 o 14:30, SurferSEO napisał:

Pewnie, napisz na chacie wewnętrznym. Udostępniamy tygodniowe triale za free. Zależy nam, żeby pakiety płatne były używane tylko przez osoby, które potrafią wykorzystać potencjał Surfera. Btw. wkrótce wrzucamy pełną analizę backlinków do stron opartą o własne metryki nie przez żadne API i tego typu rzeczy. Jeżeli chodzi o polski język - na razie niestety przesunęliśmy na dalszy plan i nie potrafię podać daty, bo zależy nam na jak najszybszym rozszerzeniu możliwości narzędzia.

Czy jesteście wstanie określić kiedy można się spodziewać polskiej wersji językowej?

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności