Skocz do zawartości

Komunikat po rusku. Wirus?

Davis

Rekomendowane odpowiedzi

Po rosyjsku pisze, że masz instalator dodatków do mail.ru zainstalowany chce zaktualizować się, musisz usunąć i tyle. To nie wirus.

Zainstalowałeś z jakimś innym programem instalując i klikając TAK nie wiedząc co tam instaluje się.

16 minut temu, MaxPan napisał:

Po rosyjsku pisze, że masz instalator dodatków do mail.ru zainstalowany chce zaktualizować się, musisz usunąć i tyle. To nie wirus.

Zainstalowałeś z jakimś innym programem instalując i klikając TAK nie wiedząc co tam instaluje się.

Jak coś instalowałem, to być może przeoczyłem coś ale zazwyczaj jestem ostrożny przy instalowaniu darmowego oprogramowania. Tylko Revo Unistaller nie pokazuje na liście czegoś nieznajomego. To jest z jakiś ostatnich 2 miesięcy co instalowałem a powyższy komunikat pojawia się gdzieś od tygodnia

" widnows z promocji i bawiłeś się rosyjską pocztą? " Nie bawiłem się rosyjską pocztą a windowsa xp mam tego samego od przeszło 10 lat :)

a1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności