Skocz do zawartości

Kei.pl - jak przekierować domenę (zmiana DNS)

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w Kei.pl zmienić DNSy? Zamówiłem tam domeny i chciałbym, aby były podpięte w innej firmie hostingowej.

Nie wiem dlaczego ale od przynajmniej 3 lat nie mogę korzystać z hostingu Kei.pl - po prostu "zrywa połączenie".

Od ponad godziny nie mogę wgrać przez FTP dwóch WordPressów, a co dopiero większą ilość...

Cytat

Błąd:    Połączenie zakończone po 25 sekundach nieaktywności
Błąd:    Transfer plików nie powiódł się

Próbowałem już kopiować z kilku laptopów, komputerów, przez FileZilla i TC. Zawsze to samo...

Po prostu hosting działa przez kilka minut OK, a później zrywa połączenie i po chwili łączy się ponownie i skopiuje ok 4-5 mb.

Próbowałem już rozwiązać ten problem przez kontakt z Kei.pl ale też nie pomogło...

Myślę, że prościej będzie przenieść domeny na inny hosting. Jak zmienić DNSy?

Przez poniższe okienko czy jakoś inaczej?

bbf81e54faadba311470fe0c16793191_1.jpg

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

No właśnie już raz mi pisali o trybie binarnym i o nie korzystaniu z nowego połączenia, a nie szybkiego. Jednak to nie pomogło...

Dobra, z DNSami powinienem już sobie jakoś poradzić. Znalazłem opcję:

a8083bbf0ea52496bcb34715e7118194_1.jpg

Z tym zrywaniem połączenia dla kilku domen to nie problem, ponieważ skopiuje pliki.

Jednak jakbym miał kopiować dla XX domen to pewnie jednego dnia nie skończyłoby.

Po prostu tylko w Kei.pl mam ten problem. Nigdy nie dałem rady go rozwiązać - nawet u sąsiada XD

Jednak uważam, że to coś po mojej stronie, ponieważ Kei.pl to solidna firma.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności