Skocz do zawartości

Firma dla samych reklam

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

Jak by był darmowy, to by nie chciało im się dzwonić - ale oczywiście o opłatach powiedzą Ci dopiero na koniec rozmowy... więc najpierw zmarnujesz czas, by "uaktualnić dane" (bo takiego tekstu też czasem używają)... a dopiero po dłuuugiej rozmowie usłyszysz ile to Cię będzie kosztować ;)

Hehe ... ale się wątek w trochę innym kierunku rozwinął niz można się było spodziewać :)

Nie wiem jakie stawki są teraz, ale z tego co pamiętam, gdy za pierwszym razem zadzwonili, to było coś około 400 zł.

Hm

Z problemem zalozenia wlasnej firmy nastawionej na reklamy spotykam sie praktycznie codziennie bo sam taka firme chcialbym zalozyc.

Ile mozna na tym zarobic? Nie wiem i nie dowiem sie poki jej nie zaloze (ot takie bledne kolo)

Aby zarabiac trzeba miec pomysl i przede wszystkim bardzo dobre rozpoznanie terenu czyli jak najwiecej informacji od ludzi ktorzy na tym zarabiaja (i ktorzy za bardzo tym nie chca sie chwalic)

Ostatnio rozmawialem z osoba ktora ze strony o tematyce kobiecej wyciaga cos okolo 1000 zl na miesiac dodatkowo kilkaset zl rocznie z Google Adsense. Ale jak sam mowil musi ciagle gdzies zdzwonic szukac firm i sponsorow takze nie jest latwo ale napewno warto.

Używaj Cuilla i Hakii

Nie trzeba miec firmy zeby dowiedzic sie jakie beda zyski - jesli mowimy o firmie, ktora zajmuje sie sprzedaza reklamy na stronie www. Znajac tematyke portalu i liczbe unikalnych wizyt latwo jest obliczyc minimalny zysk, chociazby wstawiajac Adsense na tydzien albo czytajac forum:) Maksymalny trudniej, bo to zalezy od zdolnosci marketingowych wlasiciela no i troche od szczescia.

Własny sklep internetowy dla każdego.

To okresl mi na podstawie czytania forum ile minimum mozna zarobic na stronie o tematyce elektrycznej strona anglojezyczna cos okolo 1000 uniq dziennie

?

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Ja mam male doswiadczenie z anglojecznymi serwisami. Ale jak planujesz zarabiac tylko na programach typu Adnense, to po prostu wstaw reklamy na tydzien i zobaczysz.

Z tym forum to byl skrot myslowy:) czasami zdarzaja sie tematy gdzie ktos pisze ile zarabia i nawet daje link strony. Akurat anglojezyczna strona o elektryce chyba nikt sie nie chwalil...

Własny sklep internetowy dla każdego.

Heh no wlasnie

Bo tak naprawde trudno jest to okreslic

Jedyne co wiemy to to ile zarabiaja ludzie na innych forach,stronach,serwisach.

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności