Skocz do zawartości

Ocena strony pomocy drogowej

PomocDrogowa24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. 

Proszę o ocenę strony www pomocy drogowej. 

https://pomoc-drogowa-24.com.pl

Strona ma około 80 podstron. Każda podstrona nakierowana na inne słowo kluczowe. Już ponad 20 podstron jest na pozycji 1, a ponad 30 w top3. 

W tej branży liczy się tylko TOP3 więc pytanko: "Jak najlepiej pozycjonować taki twór :). 

Pozdrawiam. 

a w jakim rejonie działasz z pomocą drogową na stronie nie widać.

Zadzwonię żebyś mnie ściągnął z drogi w Suwałkach i może w Ustrzykach dolnych do najbliższego warsztatu?

BTW widzę niemieckie miasta może warto także mieć niemiecką komórkę...

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Wszelkie przyciski: Zadzwoń są błędnie zrobione.Po kliknięciu powinny przenosić na stronę kontakt z nr telefonu.Przynajmniej ja jakbym szukał takiej oferty to po kliknięciu chciałbym zobaczyć nr telefonu gdzie chcę zadzwonić, a nie info:

Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół „tel” nie jest przypisany do żadnego programu lub nie jest dozwolony w tym kontekście.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Niby tak.

A nie da się tego zrobić że np. szukam mobilnie = wstawia nr telefonu, szukam na stacjonarnym czy laptopie = np. przekierowuje na podstronę z kontaktem?

Chyba to byłoby najlepsze rozwiązanie bo znam wielu ludzi którzy będąc w trasie zadzwonili by do kogoś kto jest przy kompie aby znaleźć pomoc.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności