Skocz do zawartości

nie wyświetlają się reklmy google

wojcieh

Rekomendowane odpowiedzi

a to nie wiem, bo u mnie w outpost firewall, mam coś takiego jak blokowanie reklam wg róznych filtrów, jak rozmiar obrazków, jakieś frazy etc. Przeszukaj, może w tym też jest coś takiego.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też to słyszałem.

Dlatego dodaje do fotek dość głupią treść , ale w żadnym razie nie same fotki.

Zapewne już sobie sprawdziliście skąd takie info, ale...

Copyrighted Material

In order to avoid associations with copyright claims, website publishers may not display Google ads on web pages with MP3, Video, News Groups, and Image Results.

Pawka to dalej jest niezgodne.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

no tak...

wiem, że jest taki zapis, ale to dotyczy nawet pojedynczego zdjęcia czy obrazka... a więc żeby mieć na stronie reklamy, nie możesz tam publikować żadnych zdjęć, troche śmieszne, tym bardziej, że zatwierdzili stronę, która zawiera kilka tysięcy zdjęć.

po Twojej (MMP) wcześniejszej wypowiedzi sądziłem, że znasz jakiś inny zapis dotyczący konkretnie galerii czy stron, których główna zawartość to pliki graficzne...

Image Results - Wyniki obrazków, rezultaty. W tym właśnie chodzi o galerie, a nie pojedyńcze obrazki. Zbiór obrazków podporządkowanych jednemu adresowi np. kategorii w galerii.

Z tego co widziałem na zagranicznych stronach, to w galeriach montują reklamy Yahoo.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Z tego co widziałem na zagranicznych stronach, to w galeriach montują reklamy Yahoo.

czy to oznacza, że można zamontować reklamy yahoo w galerii jeśli na stronie głównej mam google.pl??

Dla galerii mam osobną subdomenę, ale nie wiem czy to jest zgodne z regulaminem google :/

Co do reklam w galeriach.

Zapisujac sie do adsense podalem strone z galeria i przeszla bez problemow.

Tak wiec jak ktos powiedzial wczesniej gdyby byla niezgodna z regulaminem to nie powinni zatwierdzic.

No chyba ze zagladaja tylko na strone glowna B)

Bo tam nie ma obrazkow.

Pozdrawiam

Lechu

• 3 tygodnie później...

Faktycznie, nie wiem jak to sie stało ale miałem właczone blokowanie bannerów. Nigdy tej opcji nie załanczałem... hehe dzieki za naprowadzenie :)

Mozesz dokladnie napisac co zmieniles w ustawieniach??

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• 1 rok później...

Witajcie.

Mam ten sam problem, co opisany przez innych Użytkowników, z tym, że plik 'hosts' jest cały w porządku, a wyłączenie programu antywirusowego (mam Avasta) nic nie daje :) . Strona nie ładuje się dalej. Jak odczekam ze dwie minuty, to pojawi się białe pole w miejscu, gdzie powinny być reklamy z napisem "503 gateway timeout", jeśli dobrze pamiętam. Wiecie, co to może być? Nie mogę testować przez to własnych reklam :P .

• 1 rok później...

Nie chciałem zakładać innego tematu więc piszę tu, otóż

dzisiaj od rana reklamy wyświetlają mi się tylko na podstronach a na stronie głównej się nie pojawiają.

Czasem wskoczy jakaś dobroczynna reklama a tak to pusto. Nic się nie wyświetla.

Dziwne jest to że na podstronach się wyświetlają normalnie.

Samo się naprawi? :)

ZOBACZ stronę główną i podstrony

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności