Skocz do zawartości

Problem z nazwa.pl

Blasterm92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na nazwa wcale nie jest to wszystko tak bardzo skomplikowane tylko trzeba się do tego przyzwyczaić.

instalujesz domenę w adminie od razu do katalogu.

xcsm_AA_dodanie_domeny_7b784c9981.png.pa

oni mają coś z tym www i bez. ale można sobie z tym poradzić przez htaccess.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

a ja nie mam problemu z żadnym hostingiem :)

piszę to by wszyscy wiedzieli, że mam i że są tacy (dla odmiany) co nie mają problemow z hostinami :) 

1 godzinę temu, Blasterm92 napisał:

nadal nie rozwiązałem tego problemu z domeną

A kontaktowałeś się telefonicznie z pomocą hostingu nazwa.pl ? 

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

3 godziny temu, Maksiulek napisał:

A kontaktowałeś się telefonicznie z pomocą hostingu nazwa.pl ?

A to nie wystarczy nabazgrać na forach?
;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

6 godzin temu, Blasterm92 napisał:

nadal nie rozwiązałem tego problemu z domeną

Z Twojego opisu wynika że nie ustawiłeś prawidłowo głównej domeny w Twoim skrypcie. Dlatego po wejściu wyświetla stronę na prawidłowej domenie, a po kliknięciu przekierowuje na tę, która jest jako główna w wordpress/presta ... czy innym cms.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

2 godziny temu, mcmagik napisał:

;)

I zmieszać z błotem, że się czegoś nie umi :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

15 minut temu, Nikonem napisał:

I zmieszać z błotem,

on ma złe przekierowanie, może być ono z 2 powodów, wystarczy przeczytać w pomocy o co chodzi (lub zamęczyć bok by ciężko zapracowali na te 12 zł), reszta jest płatna albo po zastosowaniu słowa "proszę" :)  

9 godzin temu, mcmagik napisał:

;)

6 godzin temu, Nikonem napisał:

I zmieszać z błotem, że się czegoś nie umi :D

Za moich czasów, i przygody z nazwa.pl to jak był problem to zmieniłem hosting finalnie. Kosztowo było mocno nie adekwatnie do jakości. Tutaj za 12 zł to można by powiedzieć że powinni zdalnie wykonywać komendy klienta. W końcu klient płci i wymaga ! :D

Ostatnio widzę wysyp osób płaczących na forach że firma X jest bleee bo coś tam i tylko stękania. Ale nikt nie pomyśli o tym by pierw z osobą / firmą z którą jest problem się skontaktować, a później gorzkie żale na forum wrzucać.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

1 godzinę temu, Maksiulek napisał:

Za moich czasów, i przygody z nazwa.pl to jak był problem to zmieniłem hosting finalnie. Kosztowo było mocno nie adekwatnie do jakości. Tutaj za 12 zł to można by powiedzieć że powinni zdalnie wykonywać komendy klienta. W końcu klient płci i wymaga ! :D

Ostatnio widzę wysyp osób płaczących na forach że firma X jest bleee bo coś tam i tylko stękania. Ale nikt nie pomyśli o tym by pierw z osobą / firmą z którą jest problem się skontaktować, a później gorzkie żale na forum wrzucać.

Ja niestety jeszcze jako totalny nowicjusz również miałem swoją przygodę z nazwa.pl, wykupiłem 4-5 kont hostingowych, i a potem musiałem poświęcić kilka dni na przeniesienie wszystkich stron. Jeżeli chodzi o koszta to nic się nie zmieniło, kuszą pierwszym rokiem za marne grosze, a za kolejny przychodzi faktura w wysokości 700 zł...

Sprawdź szeroką ofertę lakierów hybrydowych klasy premium: www.NOX-Nails.pl

2 godziny temu, Marudny napisał:

Jeżeli chodzi o koszta to nic się nie zmieniło, kuszą pierwszym rokiem za marne grosze, a za kolejny przychodzi faktura w wysokości 700 zł

Bo czytać trzeba umić :) 

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

15 minut temu, Toto napisał:

Bo czytać trzeba umić :) 

Jasne że tak, osoby ogarnięte w temacie wiedzą czego się spodziewać, natomiast jeżeli ktoś zakłada firmę, i kompletnie nie ma pojęcia o hostingach, będzie łatwym celem działów marketingowych kolosów pokroju nazwy czy home. 

W przeciągu ostatnich 3-4 miesięcy miałem kilku klientów z podobnym problemem, wybierali masówkę bo najłatwiej ją znaleźć, a w ofercie jest wyróżniona kwota 9,90 zł netto za rok, a nie docelowe 500 czy 600 zł.

Sprawdź szeroką ofertę lakierów hybrydowych klasy premium: www.NOX-Nails.pl

Żeby zainwestować w taką promocję trzeba zarabiać, dlatego usługi nie mogą być tanie. Nie można jednak powiedzieć, że za tą kasę dostaje się jakieś badziewie. Mam usługi w home.pl i trzeba jasno powiedzieć, że dla żółtodziobów jest to dobra opcja.

Teraz wiem, że tutaj na PiO są koledzy, którzy mają świetne usługi, ale ... trzeba było trafić na PiO, żeby to wiedzieć. A żeby tu trafić to potrzeba czegoś więcej niż "chce mieć swoją stronę www".

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

5 godzin temu, Maksiulek napisał:

Za moich czasów, i przygody z nazwa.pl

Serwer w Nazwa miałem jakieś 11 lat. Żadnych grubszych uwag oprócz wzrostu cen. Jak mi się to znudziło odszedłem. W tym roku jeszcze zbierałem domeny od nich.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności