Skocz do zawartości

Problem z nazwa.pl

Blasterm92

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Marudny napisał:

Jasne że tak, osoby ogarnięte w temacie wiedzą czego się spodziewać, natomiast jeżeli ktoś zakłada firmę, i kompletnie nie ma pojęcia o hostingach, będzie łatwym celem działów marketingowych kolosów pokroju nazwy czy home. 

To firmę zakładasz i jeszcze nie wiesz że regulaminy, umowy itp. czyta się od a do z, a w przypadku gwiazdek to już kompletnie trzeba być uczulonym ? Teraz to mądry polak...

@Nikonem Ja 2 lata temu, za takie ceny i usługi szkoda przepłacać. 

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ciężko to wyjaśnić, ale jak instaluje bezposrednio do katalogu to skrypt wordpresa sie laduje do polowy, jak zainstaluje do podkatalogu /wp to dziala dobrze ale gdy wejde w jakis artykul czy podstronę to wyrzuca mnie z domeny .pl na bezposrednio xxx.nazwa.pl . Dzis mam wiecej czasu to sobie z tym posiedze

Dnia 17.12.2017 o 14:51, modell napisał:

Zmień główną domenę w wordpress / prestashop / joomla ... czy tam innym skrypcie z którego korzystasz

O tym pisałem. Zmiany należy wprowadzić w skrypcie.

Na innych hostingach jest dobrze, gdyż domeną domyślną jest ta, którą zamawiasz podczas rejestracji usługi. A w nazwie jest to zawsze subdomena- jako domena domyślna.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności