Skocz do zawartości

Skrypt do wysyłania maili

Mastiff

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam skryptu który wysyła miale do userów korzystając z pliku txt zawierajacego adresy emial.

Wczesniej wysyłałem przez forum ale przy obecnej ilosci userów serwer nie daje rady. Wiec wyciagnałem maile z bazy i szukam sposbu do wysłania mialingu w inny sposób.

Wymienię się linkiem tekstowym

Szukam skryptu który wysyła miale do userów korzystając z pliku txt zawierajacego adresy emial.

Wczesniej wysyłałem przez forum ale przy obecnej ilosci userów serwer nie daje rady. Wiec wyciagnałem maile z bazy i szukam sposbu do wysłania mialingu w inny sposób.

te maile w pliku masz jeden pod drugim czy odzielone jakims separatorem?

moze o to ci chodzi:

$tresc = "mam nowy super serwis ... :)";

$liczbamaili = 100;

$mail = file("mail.txt");

for ($i=0; $i <$liczbamaili; $i++)

mail("$mail[$i]", "Tytuł listu", $tresc);

W petli odczytaj kazdy mail osobno i wysylaj osobno.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

mail() ma czesto limit wiadomosci na godzine. W masowych hostingach wynosi czasami nawet max 20 wiadomosci! Polecam phpmailer i wysylka przez smtp. Do tego wysylanie porcjami. 100 na godzine ... WP nie lubi jak duzo maili jest do niego wysylane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności