Skocz do zawartości

Treść reklamy

mariolosek

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad reklamą mojej strony w Adwords. Czy wiecie jak ustawić dynamiczną treść linku sponsorowanego.

Mówiąc jaśniej na przyładzie:

Noclegi w Zakopanem

Oferujemy noclegi w Zakopanem.

Góralskie noclegi w Zakopanem

Przy czym te "noclegi w Zakopanem" jest nazwą mojego słowa kluczowego i zmienia się dynamicznie w zależności od słowa kluczowego, czyli np zmienia się to dla hasła "kwatery w Zakopanem"

Kwatery w Zakopanem

Oferujemy kwatery w Zakopanem.

Góralskie kwatery w Zakopanem

Czy coś takiego się da zrobić :) (oczywiście, ta pochylona czcionka to tylko aby łatwiej wyjasnić sprawę, nie chcę jej w reklamie. Interesuje mnie tylko tekst reklamowy).

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

jak juz masz kampanie uruchomiona wystarczy kliknac w nia, bedac w campaign management, do momentu az pojawi ci sie info z biezacym tekstem ktory dodales, na dole jest (pod ramka) jest polecenie Create an ad variation i mozecie sobie tam dodawac tekstow ile chcecie;

mozan tez pewnie skorzystac z opcji help i wyszukac ad variation :)

Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym

Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online

jak juz masz kampanie uruchomiona wystarczy kliknac w nia, bedac w campaign management, do momentu az pojawi ci sie info z biezacym tekstem ktory dodales, na dole jest (pod ramka) jest polecenie Create an ad variation i mozecie sobie tam dodawac tekstow ile chcecie;

mozan tez pewnie skorzystac z opcji help i wyszukac ad variation :)

mi nie chodzi o kilka tekstów reklam dla jednej grupy reklam

tylko o jeden tekst reklamy, który będzie sie zmieniał w zależności od słowa kluczowego

to sie nazwya KeyWord Insertion Tool. Bylo jz rowniez tutaj. A na pewno da sie wyszukac w pomocy, jesli nie po polsku to po ang

{Keyword: Defaultowe haslo} najtaniej

I wtedy podstawi slowo klucz z automatu, zadziala do calej grupy

jutro to sprawdzę, jeżeli zadziała to jesteś boski !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności