Skocz do zawartości

Aplikacje SEO, jaką forma lepsza

PawelC

Aplikacje SEO, jaki rodzaj?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka forma oprogramowania SEO jest lepsza?

• Aplikacja www
      3
    • Desktop Windows
      5
    • Bez znaczenia
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Co autor ma na myśli bo apek do SEO (analizy i optymalizacji) jest już sporo i nie potrzeba nowych. Nie znam dokładnie wszystkich ale osobiście przydała by mi się  jedynie taką do analizy i budowania "drzewka" linków wewnętrznych oraz tak która by wyłapała i podzieliła wszystkie adresy URL które są w indeksie .   

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Pytanie zbyt ogólne. Zależy co mniej więcej taka apka miałaby robić. Jeśli miałaby to być spamiarka do zdobywania linków, to jak pokazuje rozwój branży - aplikacja pod Windows (xRumer, Xneo, Zennoposter, GSA itd. wszystko pod Windowsa; to już nie są czasy Publikera czy Addera). Natomiast jeśli miałoby to być narzędzie analityczne, monitorujące, lub wspomniany system zarządzania zapleczem, SWL itp. to raczej skrypt www, który za pomocą crona wykonuje cyklicznie różne zadania (np. sprawdza zaindeksowanie, monitoruje pozycje, sprawdza czy strony [np. zaplecze] działają; w razie jakichś anomalii wysyła maile do admina itp.). Także jeśli masz jakiś konkretny pomysł na soft, to napisz mniej więcej o co chodzi, to łatwiej będzie doradzić jaką wersję określonego softu chętniej bym kupił.

Wyników jakie pokazał @okazwłoka nie należy interpretować jednoznacznie. Sam mam SeoPrzybornik w wersji WIN, bo używam go 1-2 razy w miesiącu i nie chciałoby mi się pod to instalować bazy danych itd. a tak odpalam go lokalnie na 10-15 minut, sprawdzam co potrzebuję i zamykam.

Ja osobiście wolę aplikacje online, szczególnie jeżeli mowa o narzędziach do sprawdzania przykładowo BL. Dla mnie jest to znaczne ułatwienie gdy mogę sobie otworzyć kilkanaście linków nie minimalizując wyszukiwarki. 

Sprawdź szeroką ofertę lakierów hybrydowych klasy premium: www.NOX-Nails.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności