Skocz do zawartości

strona o Mount&Blade

soner

Rekomendowane odpowiedzi

Troche ciemno i ponuro, ale nie jest zle :)

Poza tym strona zbudowana na tabelach, a w kodzie mozna znalezc np.       

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

GEGE - no taka tematyka to i musi być ponuro i tajemniczo jednocześnie. Zazwyczaj mam wielkie zastrzeżenia do ciemnego tła ale w takich przypadkach odpuszczam :)

Co do kodu to nie moja działka wiec nie wypowiadam sie.

Lay: OK

TOP: OK

NAGŁÓWEK: skróć. wiadomo, że witasz zostaw krótki przekaz: nieoficjalna stronia Mount&Blade - wystarczy.

NAWIGACJA: niezrozumiały link "wymiana", mozna by cały ten dzial dac jako pasek nawigacyjny poziomy, no może bez tej wymiany. Grafa wtedy zrobi się bardziej spojna, reszta podejdzie wyżej dzięki czemu nbędzie nieco bardziej dostępna.

Nieklikalne logo jako powrót do strony głównej.

Linki kliknięte nie zmieniają koloru (choć odrobinę abym wiedział, że już tam byłem).

Brak działu kontakt :) Redakcja to nie to samo.

FONT: w nawigacji deczko za ciemny, mało się wyróżnia. Dałbym też nieznacznie większy 1 może 2 punkty.

FORUM: no przynajmniej top by się przydał ze strony.

Ogolnie dobrze, kierunek prawidłowy, odrobinka pracy no i aby serwis żył...

Lay mi sie podoba, mrocznie i sredniowieczno,

Ramki czy divy twoja sprawa, ale to powinienes poprawic, a własciwie nie powinienes wystawiac strony do oceny z czyms takim bo to wsyd, no i css'y naglowki nie ladne i linki cos malo interaktywne.

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności