Skocz do zawartości

Wartoś katalogu

lukass85

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Beltan napisał:

Zacznę zrzędzić tak jak @MaxPan że na samych katalogach można zrobić topy na konkurencyjne frazy bez żadnych problemów. Robiłem tak na początku i dzisiaj wątpię żeby się dużo zmieniło.

Zrób na samych katalogach na prawdę konkurencyjne frazy a płacę Ci 100000 zł. Jeśli nie zrobisz płacisz mi taką samą kwotę. Deal?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
22 minuty temu, Finan napisał:

Zrób na samych katalogach na prawdę konkurencyjne frazy a płacę Ci

Obecnie prawie każda fraza jest na prawdę konkurencyjna .

Chwilówek, opon , bielizny nie zrobi ale zrobi łatwiejsze też konkurencyjne przynoszące dochód.

Nie stawiaj pieniędzy jeś li nie jesteś pewny bo możesz stracić. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

1 godzinę temu, lukass85 napisał:

Spodziewałem się bardzie odpowiedzi w stylu..... zerknij na to i na to lub na to ewentualnie użyj tego.

Nikt nie oczekuje odpowiedzi masz tutaj listę super katalogów dodawaj a topy będą Twoje.

A czytałeś to co napisał @MaxPan zaraz pod Twoim zapytaniem?

Jednocześnie dyskusji na ten temat pokazuje, że "koszty" sprawdzania katalogów czy są lepsze czy gorsze są zbyt dla wielu zbyt wysokie, żeby się tym zajmować, ale jeżeli chcesz to możesz:

1. Zrobić listę katalogów.

2. Zlecić audyt.

3. Lub kupić narzędzie do tego.

3 godziny temu, Beltan napisał:

Zacznę zrzędzić tak jak @MaxPan że na samych katalogach można zrobić topy na konkurencyjne frazy bez żadnych problemów.

@Beltan mam wrażenie, że nie przeczytałeś, albo nie zrozumiałeś tych wypowiedzi.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

8 godzin temu, Beltan napisał:

Zacznę zrzędzić tak jak @MaxPan że na samych katalogach można zrobić topy na konkurencyjne frazy bez żadnych problemów. Robiłem tak na początku i dzisiaj wątpię żeby się dużo zmieniło.

Tez tak robilem i zapewniam cie, ze dzis jest to niemozliwe. Jesli kazdy mowi ci to samo to nie upieraj sie, ze jest inaczej. Tylko krowa nie zmienia zdania, ale ty uparles sie, ze musisz miec ostatnie slowo.

p.s.

Kilka tygodni temu sprawdzalem ile z moich wpisow w katalogach jest w ogole dalej w indeksie. Maksymalnie 50%. A to jest i tak najwyzej kilkanascie % (blizej 11 niz 19) z wszystkich wpisow z okolo 7 lat jakie w ogole przetrwaly. Wiekszosci katalogow, do jakich dodawalem wpisy przez te 7 lat w ogole juz nie ma. Strata pieniedzy i przede wszystkim czasu.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

Dnia 3.01.2018 o 00:42, SzlafRock napisał:

Nie stawiaj pieniędzy jeś li nie jesteś pewny bo możesz stracić.

Zrób te mniej konkurencyjne (przynoszące dochód), ale na samych katalogach.Nadal moja oferta ważna, płacę 100 tyś złotych jeśli się uda.Jeśli nie to ja dostaję taką samą kwotę.

EDIT: Robimy nową stronę do promocji za pomocą tylko katalogów, podpisujemy odpowiednią umowę u notariusza, zakładamy konta bankowe z blokadą środków na nich (wypłata możliwa tylko po spełnieniu warunków umowy).

Podejmiesz wyzwanie?

1 godzinę temu, Finan napisał:

Robimy nową stronę do promocji za pomocą tylko katalogów, podpisujemy odpowiednią umowę u notariusza, zakładamy konta bankowe z blokadą środków na nich (wypłata możliwa tylko po spełnieniu warunków umowy).

Podejmiesz wyzwanie?

Rozśmieszają mnie takie teksty. :D

Nie chce mi się tłumaczyć jak pozycjonować syfem, bo i po co.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Przed chwilą, SzlafRock napisał:

Rozśmieszają mnie takie teksty

Nie chcesz zarobić 100 tyś zł ?Twoja sprawa, ja chętnie bym przytulił taką kwotę.

Widzisz problem polega na tym że ja chętnie wyłożę te 100 tyś zł, a Ty piszesz że da się pozycjonować katalogami ale:

1. Piszesz bo piszesz, ale wiesz dokładnie że nie da się tego zrobić

2. Nie masz kwoty 100 tyś aby wyłożyć (możemy się umówić na mniej)

Oferta aktualna.

Koledzy, dajcie na luz. To będzie tylko "łapanie za słówka". 

1 godzinę temu, Finan napisał:

Zrób te mniej konkurencyjne (przynoszące dochód)

Gdyby tak zrobić to wydaje się, że @Finan mógłbyś przegrać - wystarczyłoby kreatywnie pomyśleć, aby znaleźć niszową branże, ale przynoszącą dochód :) i mogłaby sama optymalizacja wystarczyć.

Gdyby jednak ktoś się uparł wygrać zakład nawet na frazy bardziej konkurencyjne to mógłby przecież postawić swoje katalogi, które dobrze podlinkuje, po to tylko aby zagarnąć 100 tys PLN :) Więc uważam, że taki zakład nie ma większego sensu.

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

2 minuty temu, Toto napisał:

Gdyby jednak ktoś się uparł wygrać zakład nawet na frazy bardziej konkurencyjne to mógłby przecież postawić swoje katalogi, które dobrze podlinkuje, po to tylko aby zagarnąć 100 tys PLN :) Więc uważam, że taki zakład nie ma większego sensu.

Nie wchodzi w grę stawianie własnych katalogów bo to byłoby zaplecze.Mam na myśli katalogi ogólnodostępne.

Zapewniam że nawet nisze na samych katalogach nie przyniosą zysku, chyba że mówimy o zyskach rzędu 1000 zł miesięcznie minus koszty.

Dnia 7.01.2018 o 17:59, Beltan napisał:

nie czerpie się zysków z cudzego niepowodzenia.

Jeżeli już tak filozoficznie podchodzimy do tematu to niestety jest to nieprawdą - sukces i zysk jednej firmy oznacza zawsze niepowodzenie innej firmy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności