Skocz do zawartości

Alexa, Similarweb - nie widzi strony

Leawer

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Zauważyłem, że na kilku moich stronach nie widać rankingu Alexa oraz SimilarWeb (wszystko wtyczki do Chrome, ale jak wejdę na stronę producenta to też to samo) - efekt N/A

Zastanawiam się dlaczego tak jest ? Strony są już długo w sieci, poindeksowane, mają stały ruch, dodane go GA, brak bana, filtra itp ...

Wiem, że na takie "statystyki/dane" należy patrzeć z przymrużeniem oka, ale ciekawi mnie temat dlaczego nie pokazują mi się te dane - przyznam szczerze, że lubię patrzeć na te cyferki :)

Nie wiem jak Alexa, ale Similar po zalogowaniu wyświetla odrobinę więcej informacji. Z tym, że jak strona świeża to i ma mały ruch to może jeszcze nie pokazywać za wiele. Chociaż ja sprawdzając statystyki niektórych stron bałkańskich wyświetlały część statystyk mając ruch miesięczne 200-500 na miesiąc, z tym że te strony na obecną chwilę mają 3-4 miesięczną historię w Similar. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności