Skocz do zawartości

to forum mi nie odpowiada

thant

Rekomendowane odpowiedzi

No i - czy Thant to webcenter właśnie?

To napewno nie.

Z Webcenter wyjasnilismy sobie sporo na PW i jestem pewien, ze Thant to nie Webcenter, ktorego na forum zapewne jeszcze zobaczymy.

P.S. Ludzie, czy Wy nigdy nie spicie, przeciez w Polsce juz jest prawie 4 rano.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
usunąłem ostatnią swoją wypowiedz na stronie https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic2359.html bo ostatecznie nikt nie odpowiedział. szkoda. faktycznie lepiej na ten temat nie dyskutować.

Widzisz' date=' teraz nawet nie pozwalasz się ustosunkować do tego co piszesz, bo jak, za przeproszeniem, baba, się obrażasz i 'strzelasz focha'. Usuwasz posty - LOL!

[/quote']

szy, chyba cię trochę poniosło.

Może po prostu głupio zapytałeś? Lub o rzecz' date=' którą napisano tu już wiele razy? Nie wiem, nie mogę znaleźć szklanej kuli.

[/quote']

szkoda.

Ale wiem' date=' że pisząc o formacie URLa nie można napisać więcej niż kilku linijek tekstu plus spędzić trzech minut na obserwacji topowych serpów.

[/quote']

ja mógłbym na ten temat napisać parenaście stron, obserwacje prowadzę już długo, paredziesiąt ładnych miesięcy.

Według któregoś tam RFC jest to to samo. Zaobserwuj jak wygląda zachowanie przeglądarki gdy wpiszesz adres bez slesza - sama go dopisze. Rozważanie więc czy 'z' czy 'bez' są nie na miejscu.

Zresztą przeczytaj sobie szy swoją wypowiedź... szczególnie na temat slasha na końcu - przecież to jest bzdura' date=' że same dodają slasha. jakby to robiły to by dopiero był bałagan.[/quote']

Inna propozycja: pokaż mi to w praktyce - stwórz na serwerze katalog o nazwie 'thant' i plik o nazwie 'thant'. Podaj do nich URL-e.

nie widzę takiej potrzeby. ja po prostu wiem jak to działa.

Ja nie jestem informatykiem' date=' nie jestem programistą, nie jestem administratorem. Najlepiej się czuję z kompasem w lesie lub w psychodelicznym tańcu w lesie ;), więc... mam ludzkie prawo do pieprzenia takich samych głupot, jakie teraz Ty wypisujesz.

[/quote']

zapraszam na obserwacje grzyby .pl

wcale nie pieprzę głupot.

podejrzewam' date=' że doskonale o tym wiesz tak jak i inni guru z forum, ale po co powiedzieć prawdę... lepiej [i']pokręcić trochę[/i].

Może faktycznie tak jest lepiej.

Wiesz - pieprzysz. Jak potłuczony. Wszyscy nagle są źli i chcą biednego thancika oskubać i zrobić w konia?

Bardzo ładnie zdrobniłeś mój nick - gratulacje. Może nie mam sieci stron z dzwonkami albo dialerami' date=' ale robię coś co mi daje satysfakcję. Dla niektórych jestem biedny a są tacy co mi zazdroszczą.

To oczywiste, że wszystkiego się nie pisze. Bo gdyby tak było, pewnie kilku z nas musiałoby szukać nowego zajęcia. .......

I tak jest wszędzie. Na każdym forum. Wiedzą podstawową i średnio zaawansowaną dzielą się wszyscy, a niuansami i trikami niewielu, bo dla tych niewielu te niuanse to często dłuuugie noce przed monitorem.

Spójrz która jest godzina pisania twego postu. ;)

Jeszcze raz podkreślam, chodzi mi tylko o to, że jak ktoś napisze jakąś bzdurę, to niech któryś z guru odpowie by nie wprowadzać w błąd laików.

Serdecznie pozdrawiam

THANT

linki ze stopki...

... a ciągnąc dalej... 

Może za mało siebie wkładasz w forum i seo ogólnie, za dużo chciałbyś dostać na tacy w formie gotowego manuala?

Szy.

Nie, to co chcę to na tacy dostaję od konkurencji. Piszę manual by sprzedać go potem na allegro za 2zł.

LOL

Jestem tylko przeciwny świadomego wprowadzania w błąd. To jest nie fair wobec innych.

linki ze stopki...

Ale wiem, że pisząc o formacie URLa nie można napisać więcej niż kilku linijek tekstu plus spędzić trzech minut na obserwacji topowych serpów.

ja mógłbym na ten temat napisać parenaście stron, obserwacje prowadzę już długo, paredziesiąt ładnych miesięcy.

I co - gdzies to można przeczytać?

Bo na pewno mając żal do innych że się nie dzielą informacjami, Ty wzorowo napisałeś wszystko co wiedziałeś, prawda?

To jaki to URL?

Inna propozycja: pokaż mi to w praktyce - stwórz na serwerze katalog o nazwie 'thant' i plik o nazwie 'thant'. Podaj do nich URL-e.

No to bądź łaskaw w końcu nam objaśnić i podzielić się wiedzą. Przecież postulujesz byśmy my to robili, więc...?

Marna pora na grzyby, chyba że suszone ;).

Możesz sprecyzować, co mam obserwować?

podejrzewam, że doskonale o tym wiesz tak jak i inni guru z forum, ale po co powiedzieć prawdę... lepiej pokręcić trochę.

I powiedz sam, jak mam nie pisać, że pieprzysz głupoty? Czym innym może być zarzut o celowe wprowadzanie kogoś błąd? Pf.

Bardzo ładnie zdrobniłeś mój nick - gratulacje. Może nie mam sieci stron z dzwonkami albo dialerami, ale robię coś co mi daje satysfakcję. Dla niektórych jestem biedny a są tacy co mi zazdroszczą.

Słuchaj, może Ty masz większe problemy w życiu niż to forum, co? Bo Twoja wypowiedź zaczyna nabierać 'cięższego' charakteru.

Ja też: nie mam sieci stron z dzwonkami albo dialerami, robię coś co mi daje satysfakcję, dla niektórych jestem biedny a są tacy co mi zazdroszczą. I co?

Spójrz która jest godzina pisania twego postu. ;)

3:46. Co wygrałem? ;)

Jeszcze raz podkreślam, chodzi mi tylko o to, że jak ktoś napisze jakąś bzdurę, to niech któryś z guru odpowie by nie wprowadzać w błąd laików.

Wiesz co, nie zauważyłem tego o czym piszesz, naprawdę.

Natomiast, skoro tak Ci leży na sercu rzetelność informacji na tym forum, to w końcu napisz jak to z tymi plikiem i katalogiem o takiej samej nazwie jest, co?

Szy.

I taka już luźniejsza uwaga: jestem tu zaledwie dwa miesiące. Z hakiem może. Wcześniej nigdy nie czytałem takich miejsc, nie miałem czasu.

I wiesz co - dzięki tym dwóm miesiącom dowiedziałem się tyle, że... z najważniejszym dla mnie słowem, gdzie wyników ponad 11,000,000, przedwczoraj byłem na pierwszym miejscu. A przedwczoraj i dziś świadomie się zdegradowałem na drugie.

Powtarzam: dzięki temu forum, a raczej: dzięki tym, co tu piszą.

Bądż że więc mężczyzną, Thant! ;)

Szy.

Ale wiem' date=' że pisząc o formacie URLa nie można napisać więcej niż kilku linijek tekstu plus spędzić trzech minut na obserwacji topowych serpów.

[/quote']

I co - gdzies to można przeczytać?

Będzie można. Jak wspominałem wcześniej piszę manual o pozycjonowaniu. Najlepszy i najtańszy zarazem.

Bo na pewno mając żal do innych że się nie dzielą informacjami' date=' Ty wzorowo napisałeś wszystko co wiedziałeś, prawda?

To jaki to URL?

[/quote']

?

No to bądź łaskaw w końcu nam objaśnić i podzielić się wiedzą. Przecież postulujesz byśmy my to robili' date=' więc...?

[/quote']

nie widzę już takiej potrzeby.

Marna pora na grzyby' date=' chyba że suszone ;).

Możesz sprecyzować, co mam obserwować?

[/quote']

jasne, że tak. skoro napisałeś paredziesiat razy więcej postów niż ja to pewnie słyszałeś o fenomenie tej stronki - wysoki PR parenaście miesięcy temu... (już rozprzedany), dzisiaj pozostaje nam się zastanawiać nad np. karty pl Dalej chyba nie muszę tłumaczyć.

podejrzewam' date=' że doskonale o tym wiesz tak jak i inni guru z forum, ale po co powiedzieć prawdę... lepiej [i']pokręcić trochę[/i].

I powiedz sam' date=' jak mam nie pisać, że pieprzysz głupoty? Czym innym może być zarzut o celowe wprowadzanie kogoś błąd? Pf.

[/quote']

nie zarzucam tylko po prostu mam wątpliwości czasem. ale rozwiałeś je mówiąc że się nie znasz.

Bardzo ładnie zdrobniłeś mój nick - gratulacje. Może nie mam sieci stron z dzwonkami albo dialerami' date=' ale robię coś co mi daje satysfakcję. Dla niektórych jestem biedny a są tacy co mi zazdroszczą. [/quote']

Słuchaj' date=' może Ty masz większe problemy w życiu niż to forum, co? Bo Twoja wypowiedź zaczyna nabierać 'cięższego' charakteru.

Ja też: nie mam sieci stron z dzwonkami albo dialerami, robię coś co mi daje satysfakcję, dla niektórych jestem biedny a są tacy co mi zazdroszczą. I co?

[/quote']

szkoda że nie zauważyłeś ciągu logicznego z biedny thanciku.

Po prostu wyprowadzam cię z błedu, nie mam 14 lat i nie proszę mamy o kasę na nowe spodnie.

Natomiast' date=' skoro tak Ci leży na sercu rzetelność informacji na tym forum, to w końcu napisz jak to z tymi plikiem i katalogiem o takiej samej nazwie jest, co?

Szy.[/quote']

/strona -> prowadzi do pliku strona na /

/strona/ -> prowadzi do katalogu strona czyli np. /strona/index.php

przegladarka dodaje / na koncu jak sie ja wyprowadzi z bledu przez np. 301

linki ze stopki...

I taka już luźniejsza uwaga: jestem tu zaledwie dwa miesiące. Z hakiem może. Wcześniej nigdy nie czytałem takich miejsc, nie miałem czasu. 

I wiesz co - dzięki tym dwóm miesiącom dowiedziałem się tyle, że... z najważniejszym dla mnie słowem, gdzie wyników ponad 11,000,000, przedwczoraj byłem na pierwszym miejscu. A przedwczoraj i dziś świadomie się zdegradowałem na drugie.

Powtarzam: dzięki temu forum, a raczej: dzięki tym, co tu piszą.

GRATULUJĘ! zdradzisz adres stronki i hasło ? Co spowodowało spadek ?

Szy.

LOL. Proszę wytłumacz mi sens zdania powyżej. Jeśli uważasz że miernikiem męskości są sukcesy w dziedzinie w której sie specjalizuje to ok. Jednak wg tych kryteriów to raczej twoja ocena jest błędna.

Dyskusja się powoli przemienia w personalną rozgrywkę w której zaczynasz się wozić. To chyba nie o to chodzi. Michał, jak chcesz skasuj cały wątek, wszystkie dwadzieścia parę postów bo nic nie wnoszą.

Dzięki.

linki ze stopki...

Michał, jak chcesz skasuj cały wątek, wszystkie dwadzieścia parę postów bo nic nie wnoszą.

stanowczo protestuję przeciwko kasowaniu tego wątku - z niego dowiedziałem się, że:

, cokolwiek to znaczy.

pozdrawiam ;)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

skoro napisałeś paredziesiat razy więcej postów niż ja to pewnie słyszałeś o fenomenie tej stronki - wysoki PR parenaście miesięcy temu...

Nie, nie słyszałem. Bo dla mnie PR6 nie jest fenomenem. Mamy w .pl i PR7 i PR8, trudno mi widzieć więc coś fenomenalnego w PR6.

Wiesz, nie wiem jak w Twoim Internecie, ale w moim:

* /strona prowadzi także do katalogu 'strona',

* przeglądarka dodaje '/' i bez 301 (IE, FF).

I nie ma możliwości umieszczenia w jednym katalogu folderu i pliku o tej samej nazwie, gdyż w praktyce bedą tożsame. Chyba że pojawi się po nazwie slesz.

I Ty mówiłeś że to ja wprowadzam ludzi w błąd? ;)

Czekam z niecierpliwością na Twój poradnik pozycjonowania. Mam nadzieję, że nie będzie tam takich nieścisłości jak wyżej.

Szy.

PS. Myślałem, że za tym tonem stoi jednak coś więcej.

GRATULUJĘ! zdradzisz adres stronki i hasło ? Co spowodowało spadek ?

"Nie widzę takiej potrzeby".

Cytat z Tacyt^H^H^Thanta.

Szy.

LOL. Proszę wytłumacz mi sens zdania powyżej. Jeśli uważasz że miernikiem męskości są sukcesy w dziedzinie w której sie specjalizuje to ok. Jednak wg tych kryteriów to raczej twoja ocena jest błędna.

Przypominam Ci, że kilka postów temu rozpaczałeś jak Ci tu źle, żał miałeś do forum, że nikt nie wykłada kawy na ławę, kasowałeś wcześniejsze posty. To do tego się odniosłem.

Szy.

PS A wiesz, wyobraź sobie, że w życiu nie pozycjonowałem niczego nikomu, oprócz stron własnej firmy. Taki ze mnie "guru". Baj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności