Skocz do zawartości

Jak zmienic wygląd mini

Rekomendowane odpowiedzi

Witka

Niby banalne pytanie ale

Jak zmienic wygląd mini , próbowałem otwierać niektóre skrypty z kataloku mini w edytorze php ale na nic sie to nie zdało bo te "okna" sie nie chcą powiększać ani zmniejszać.Jestem noga w php ale bede wdzieczny jesli ktos bedzie chciał napisac jak sie zmienia wyglad okien itp tzn jakie pliki za to odpowiadają

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Hmm

No wiecie... chodzi o to że np: okna kategorii są porozwalane i wogóle charakterystyczne dla MINI - chce by były równej wielkości i szersze.

tak samo okno dodawania kategorii jest na samym dole a chce by było dłuzsze i na górze itp

Chciałbym to zrobic tak ze otwieram dokument w edytorze i sam sobie robie ukłąda strony na nowo - tak jak wielu webmasterów - ale nei wiem jaki plik edytowac i czy sie da to zrobic za pomocą edytora

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Wejdź sobie w katalog i popatrz na adres. "a=kat" odpowiada za wyswietlaną stronę. Teraz wejdź w plik "otwarty_index.php" i sprawdź do jakiego pliku to prowadzi

case "kat":

include("otwarty_disp/kat.php");

break;

z tego wynika że plik odpowiedzialny za to co widzisz to "otwarty_disp/kat.php".

Za stronę główną dopowiada plik "otwarty_disp/home.php".

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności