Skocz do zawartości

proste pytanie

szakul

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam pytanie pewnie oczywiste. Mam sklep internetowy, oparty na sklepie sote. Dodaje go sobie do roznych kalaogów i nie wiem gdzie powinienem wstawić link zwrotny do niektórych katalogów. Jak i gdzie dodać ten link aby katalogi go zauważały? nie wiem czy dobrze tłumaczę, gdybym miał to w html'u nie byłoby problemu a tak są.

Niektóre katalogi pozwalają na zamieszczanie linkow zwrotnych na innych stronach niż dodawana, w takim wypadku mozesz stworzyć oddzielną podstrone serwisu i tam je zamieszczać.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

linki do katalogów na poważnym serwise wyglądają żenująco. Stwórz subdomene np partnerzy.nazwasklepu.pl i wszyscy będą szczęśliwi.

Większość katalogów to zaakceptuje, te ktróre nie pójdą na ten deal poprostu odpuść

Najlepiej będzie jak wogole nie bedziesz umieszczał linków zwrotnych do katalogów, tzn. wybierał takie katalogi, które tego nie wymagają.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Niekoniecznie. Tworzysz osobną podstronę, linkujesz ją z kilku innych podstron, nawet z rel=nofollow. Na niej umieszczasz linki zwrotne. A w zamian dostajesz linki z interesującym Cię anchorem. "Uczciwa" wymiana. :D

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności