Skocz do zawartości

Szukam narzędzia

position.ER

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie i Panie, poszukuję narzędzia, które po słowach kluczowych np. "gotowanie na ekranie", odpyta przeglądarkę Google z wyników oraz wskaże aktualną pozycję jednej konkretnej strony. Podkreślam pozycję a nie to, że istnieje na pierwszym czy drugim miejscu w wynikach, bo z reguły do tego się to sprowadza. A zatem wpisuję ""gotowanie na ekranie" podaje nazwę swojej strony, wyszukiwanie zostaje zawężone i otrzymuje info: Twoja strona dobrzegotuje .pl jest aktualnie na 71 miejscu w wynikach.

Czy w ogóle istnieje coś takiego?

18 minut temu, position.ER napisał:

Podkreślam pozycję a nie to, że istnieje na pierwszym czy drugim miejscu w wynikach,

18 minut temu, position.ER napisał:

Twoja strona dobrzegotuje .pl jest aktualnie na 71 miejscu w wynikach.

Przyznam się, że nie rozumiem :) 

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

24 minuty temu, position.ER napisał:

Podkreślam pozycję a nie to, że istnieje na pierwszym czy drugim miejscu w wynikach, bo z reguły do tego się to sprowadza.

24 minuty temu, position.ER napisał:

Twoja strona dobrzegotuje .pl jest aktualnie na 71 miejscu w wynikach.

To w końcu jak chcesz miejscu w wynikach czy na pozycjach w wynikach? Zresztą to jest chyba mało istotne bo to to samo

OK. Może źle się wyraziłem. Mam swoją stronę i chce wiedzieć na której pozycji jest w Google. Proste. Ale żeby to miało jakiś sens muszę wysłać zapytanie do przeglądarki więc wpisuje: "gotowanie na ekranie". Z miliona wyników otrzymuje np. tysiąc pasujących. Ale nie chce klikać i szukać swojej strony na którym jest miejscu. Szukam narzędzia, które mi to powie zaraz po tym jak wpiszę w google "gotowanie na ekranie". Mam nadzieję, że teraz jest jaśniej.

Cytat

jest w Google. Proste.

Również proste jest znalezienie takiego narzędzia na naszym forum lub w Google.

Jest 2 rodzaje tego typu softów pierwszy to serwis online wykupujesz dostęp wpisujesz adres swojej strony www słowa kluczowe na które chcesz monitorować pozycję i każdego dnia dostajesz raport. Drugi typ- instalujesz soft u siebie na hostingu, podłączasz proxy i soft sam robi wszytko.

Przykład stat4seo, Check4web, web-tools,  webpozycja, positionly i wiele innych

Cytat

Super. Dopiero zaczynam.

Czy ja wiem, już dawno zacząłeś na forum ale pod innym loginem :D Tylko błagam nie pisz, że to duża firma i za jednym komputerem siedzi 10 osób dzisiaj mamy dzień wolny :D

https://www.forum.optymalizacja.com/profile/36380-discus

a regulamin na temat multikont czytałeś?

9) Posiadanie wielu kont na forum nie jest mile widziane, czyli zabronione. Konta takie będą banowane. Jak i przyszłe konta byłego forumowicza.

p.s bardzo ciekawa ukryta dyskusja z Twoim udziałem z 2013...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności