Skocz do zawartości

Nowa domena globalna .mobi

MoRiA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i każdego z osobna.

Pojawiła się jakiś czas temu, a od niedawna możliwa jest do rejestracji nowa domena globalna .mobi.

To pewnie wie już prawie każdy.

Jak się przedstawiają Wasze plany względem tych domen? Będzie miała wzięcie?

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

ja nic nie wiem, domena jak domena zalezy za ile$$, to mzoe sie na zaplecze przyda, bo pod jakis servis sa lepsze, bo ta polowa ludzi zapomni...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

ja nic nie wiem, domena jak domena zalezy za ile$$, to mzoe sie na zaplecze przyda, bo pod jakis servis sa lepsze, bo ta polowa ludzi zapomni...

AQQry, możliwe, że jesteś w gigantycznym błędzie. Zerknij do Netu i poczytaj, po co i dlaczego wprowadza się tę domenę. Sprawdź też, ile do tej pory takich domen zarejestowano.

No cóż, podsuwam Wam tylko wskazówki... :-)

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

ja niestety znam profil polskich internautow... (:

i dla mnie na dluzsza mete to nie bedzie inwestycja zycia, przynajmniej wg. mnie oczywiscie kazdy mzoe miec inne doswiadczenia i po to jest forum zeby sie nimi dzielic :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności