Skocz do zawartości

Lay do oceny

SIRK

Rekomendowane odpowiedzi

Dodatkowy kolor na samym środku (dlaczego ... )

baner 468 zrezygnowac i dac 200x200 albo cos podobnego zamiast jednego ze zdjec

Górna belka z menu nie widoczna. Wieksze litery wyrazniej.

Stopke zmienić szare nie pasuje

Dodaj obiekt + wiekszy zrobic

Ocena ogólna 8/10 ładne

Jak dla mnie bomba :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

zdjecie w "starej" robi caly efekt, nowa zimniejsza - moze jakby to zdjecie przyciac i wrzucic tam, gdzie cos o sylwestrze, poza tym wyrazna struktura i fajne kolory, rzeczywiscie stopka, jakby troche nie z tego dizajnu

Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym

Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online

Dokładnie, mi też brakuje "mocnego" punktu. Inna sprawa, że na poziomie detali widać ładne smaczki (nie zeby to było coś szczególnie odkrywczego, ale fajnie, że ktoś lubi dopieścić całość).

Mnie trochę co innego martwi - czy w momencie jak to wszystko ruszy, przeciętnemu "widzowi" uda się ogarnąć ten gąszcz? Bo tutaj lay to jedno a przejrzystość to drugie, mam nadzieję, że autor da radę. Na kod też chętnie popatrzę ale też ogólnie na całość, serdecznie upraszam się o pamiętanie o nas jak to już ruszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności