Skocz do zawartości

Najszybsze/Najtansze linki

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Mam do Was pytanko.

Jaki jest najtańszy i najszybszy sposób na pozyskanie linków dla stron www , żeby w statystykach typu https://www.seoreviewtools.com/valuable-backlinks-checker/

jak najszybciej pojawiły sie backlinki i troche roznych IP.
Nie zalezy mi na jakosci tych linkow ma byc ich mozliwie jak najwiecej i najtaniej i jak najszybciej maja pojawic w statystykach tego typu.

Czy ktoś może coś polecić ? A jeśli tak to ile może zająć pojawienie się w statystykach tych linków ?
Ktore linki sie najszybciej indexuja ? Pressle / Katalogi ?

• 4 tygodnie później...

Najszybszy i najtańszy sposób pozyskania dużych ilości linków to spamiarki np.  XRumer i GSA.

skoro

Dnia 10.01.2018 o 17:01, Stranek napisał:

Nie zalezy mi na jakosci tych linkow ma byc ich mozliwie jak najwiecej i najtaniej

to odpalasz XRumera, GSA na defaultowych szablonach, defaultowych bazach..

Co do indeksacji to musisz wspomóc się  indexerem - takie spamy same na pewno się nie indeksują

Co do typu linków to bardziej ma znaczenie "jakość" domen na których umieściłeś.

Ale jeśli chodzi o indeksację t dobrą praktyką jest wrzucanie dużej ilości contentu w bio profili oraz posty które te spamiarki zakładają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności