Skocz do zawartości

Nauka adwords -pierwsza kampania

kowalll

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku witam wszystkich.
Jestem na etapie robienia certyfikatów google adwords i chciałem oprócz teorii posiąść praktykę. Próbując zrobić swoją pierwszą kampanie w celach testowych i za własne pieniądze napotkałem na wielki problem - nie mam firmy. 
Jak w obecnej sytuacji mogę nauczyć się praktyki z google adwords? Czy jedynym wyjściem jest założenie własnej działalności gospodarczej lub zatrudnienie się w agencji (nikt nie przyjmie osoby bez doświadczenia)? Czy istnieją jakieś praktyki stosowane przez nowych użytkowników?

Niestety ze względów podatkowych musisz mieć firmę jeśli mieszkasz i reklamujesz się w UE.
Poza unią nie ma takiego obowiązku, chyba.

Jedynce co mi przychodzi do głowy to poszukanie znajomej firmy, która by chciała się reklamować i użyczyła danych do konta.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Myślę, że nasz naród ma we krwi obchodzenie najróżniejszych przepisów i na obejście takiego ograniczenia jest conajmniej kilka sposobów.

Jimmi podał jeden z lepszych. Poza tym możesz podać fejkowe dane, możesz uczyć się przebywając poza terenem Unii, chyba, możesz podać dane jakiejkolwiek firmy, możesz poprosić o dostęp kogoś, kto już prowadzi takie działania, możesz kupić (pewnie się da) gotowe konto i pewnie jeszcze kilka metod by się znalazło. Oczywiście nie namaiwam do łamania prawa czy regulaminu wielkiego G.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności