Skocz do zawartości

Już za chwilę

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

26 zbiórka - Kurcze jak czas leci, nie wiem dlaczego to pamiętam, ale przed całym szałem WOŚP, Owsiak prowadził jakiś program muzyczny w tv, coś przebąkiwał o zbiórce i dostał list od jakiejś panienki a w nim 5 zł, cieszył się jak dziecko z tej piątki (zapewne nawet on tego już tego nie pamięta). 

Druga historia która mi się kojarzy z WOŚP, to jak zaczęła się pierwsza zbiórka na orkiestrę, wtedy pełny spontan. Umówiony byłem z  panienką, jej rodzice wyszli do teatru, więc wpadłem do niej w celach mocno rekraacyjnych, kupiłem wino, indywidualny pakiet antykoncepcyjny, poszedłem, akurat w salonie był włączony telewizor... i zamiast oddawać się swawolom, jak przystało na napalonych  nastolatków, oglądaliśmy z otwartymi gębami WOŚP...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności