Skocz do zawartości

Ostatni dzień WOŚP - szkolenie online + książka niespodzianka

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj ostatni dzień zbiórki na WOŚP dla spóźnialskich, dlatego i tutaj chcę poinformować o swojej zbiórce, w ramach której do przekazania mam 10 kompletów:

• szkolenie online "Zarabiaj na audytach SEO";
  • książka niespodzianka z branży SEO - chodzi o drukowaną wersję zupełnie nowej publikacji, która w tym tygodniu zostanie rozesłana do pierwszych osób. 

Komplety trafią do osób, które przekażą najwyższe wpłaty na zbiórkę https://www.siepomaga.pl/zbiorka-lexy 

Spośród osób, które dokonały wpłaty do wczoraj (zgodnie z wcześniejszymi założeniami), wszystkie 6 otrzyma komplet szkolenia i książki, natomiast spośród dzisiejszych wpłat wybrane zostaną 4 najwyższe. 

• 1 miesiąc temu...

Fajna akcja - myślę, że jeśli masz takie komplety online i rozsyłanie ich nie stanowi dla Ciebie kosztu, mogłabyś to poszerzyć i częściej oferować np. w kontekście Szlachetnej Paczki, WOŚP, czy w sumie dowolnych bliskich Ci na serwcu akcji non profit. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności