Skocz do zawartości

Domena .net w registerfly.com

apollan

Rekomendowane odpowiedzi

Heja.

Wyczaiłem sensowną domenę .net. Obecnie jest ona zarejestrowana w registerfly.com . Wiem, że obecny właściciel nie będzie jej chciał przedłużać. Jakie jest najlepsze rozwiązanie, żebym nie zaprzepaścił tej domeny. Tzn czy będzie ona wolna zaraz po jej wygaśnięciu (np jak wygasne 6 października to kiedy mogę ją rejestrować?). Oraz ciekawi mnie czy szybciej będzie ją mozna zarejestrować w register.fly com czy np w az.pl? Czytałem coś o automatach(tu na forum) więc jeśli ktoś z Was posiada coś takiego i za drobną opłatą pomoże mi zarejestrować tą domene to proszę pisać do mnie. Wiem, że pytań dużo, ale wierze w Was,

pzdr

dla polskich domen jest cos takiego jak "opcja na domenę" dla .net niewiem ;p

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

W registerfly jest takie cos tak "Domain back order", czyli proba zgrabowania domenki po jej usunieciu. Nie jest to tanie i pewnie roznie z efektami.

Jesli sie nie myle to okres po ktorym mozna juz rejestrowac domene .net to 30 dni od wygasniecia.

Same rejestracje w registerfly.com to wszystko idzie szybko i bezproblemowo.

Nie klikaj tu , jesli nie chcesz dodać swoich stron za darmo do katalogu SEO z wizytówkami

Jesli sie nie myle to okres po ktorym mozna juz rejestrowac domene .net to 30 dni od wygasniecia.

30 dni to dla domen polskich. Dla globalnych jest 75 - w normalnej sytuacji, ale być może jeśli chce się skorzystać z tej opcji "Domain back order" to registerfly robi jakieś wyjątki. Trzebaby ich zapytać.

• 2 tygodnie później...

Właściciel wpłacił im kasę, ale oddali twierdząc, że są problemy. Dziś ma spróbować jeszcze raz.

Może mógłby mi ktoś wytłumaczyc o co tu chodzi:

EPP Status: clientDeleteProhibited

EPP Status: clientTransferProhibited

EPP Status: clientUpdateProhibited

Updated Date: 14-Oct-2006

Creation Date: 12-Oct-2004

Expiration Date: 12-Oct-2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności