Skocz do zawartości

Google PR update

zez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moje obserwacje są następujące:

-Strona której adres bez www. przekierowywał (301) na adres z www. dostała PR=0, strona docelowa z PR=3 dostała PR=4

-Katalog stron słabiej podlinkowany niż moja strona prywatna z PR=0 dostała PR=4, gdzie strona prywatna jedynie PR=3

-Wróżki oszukują. Wcale nie dostałem PR=5. :)

Nie zauważyłem, że wyzerowało podstrony wręcz przeciwnie.

U mnie wręcz odwrotnie...

Główna spadła z 4 na 3. Za to kilka treściwych podstron awans z 3 na 4 ! I dalej ok. setka PR=3.

W innym serwisie PR=4, wszytkie podstrony linkowane z głónej (kilkanaście) wyrównały do poziomu głównej i też mają PR=4. Jej angielski odpowiednik na innej domenie - dokładnie ma tak samo.

Kolejny serwis - główna PR4, dalej ok.150 x PR=3,

Kolejna strona to katalog - główna PR5, dalej 4 podstrony też PR=5, i dalej 90 x PR=4

Inne strony bez większych zmian.

Więc raczej trudno mówić o zerowaniu podstron.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Dawajcie konkretne przykłady
https://www.autostopem.net/ -> przekierowanie pochodziło z https://www.autostop.xorg.pl/

jeśli www.autostop.xorg.pl jest domeną z grupy aktualizowanej a domena www.autostopem.net to nowa domenka to chyba wszystko jasne, na update nowej musisz poczekać ..... jeśli nie jest tak to nie mam koncepcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności