Skocz do zawartości

Google PR update

zez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedna z moich domen została zaindeksowana przez googla w poniedziałek 2 tyg. temu i po 3 dniach dostała PR-2. Dodam że google nie zaindeksowało żadnych linków do tej strony. Natomiast strona na której mi najbardziej zależy chyba została zapomniana przez googla. Kupuje linki z mocnym PR i czekam już 2 miesiące żeby google znalazło te linki i nic.

Bieszczady a w wolnych chwilach Paintball na Śląsku

Dziś przeczytałem o steal PR (post od 8.10) wprowadzilem do Google hasło "steal PR" i na 1 miescu - forum pio.

Tak indeksuje Google nasz forum. Był tu post , ktoś przeprowadza testy jak szybko Google zaindeksuje linki z podpisu:)

Aktywna domene i strone mam juz 5 lat jaki moze byc powód ze tylko 5 Datecenter zliczna PR mojej strony inne sa puste nie pokazuje nawet 1 czy 0 :) dlaczego tak sie dzieje i jak ew. to naprawic ?

https://www.seologs.com/pr-check/pagerank-dc.html

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

Po tym update spotkałam się z sytuacją, której się nie spodziewałam. Chodzi mianowicie o PR - niestety jak jestem zainteresowana wymianą linkami z podobnymi stronami to tamte osoby zwracają uwagę na PR.

Miałam 2 strony na darmowym serwerze i oczywiście bez wykupionej normalnej domeny. Kilka miesięcy temu wykupiłam serwer i jedną domenę. Strony są powiązane tematycznie, więc na niej utworzyłam 2 subdomeny, a na starych adresach wstawiłam przekierowanie 301. Czekałam na update PR i... 1 strona zachowała się tak jak myślałam. PR=4 przeszło, a na starym adresie nic się nie zmieniło. 2 strona zachowała się dziwnie. Nie dość, że PR=4 nie przeszedł na nową domenę, to jeszcze PR na starym adresie zmniejszył się do... zera.

Przejrzałam wcześniejsze strony tego tematu i widzę, że nie tylko ja mam taki problem.

Dopiero dziś Google zmieniło na paru moich stronkach Pr i Bl.

A wy mówicie 10.10. Sie zaczeło 1.10 i tyeraz dopiero się konczy.

Tak indeksuje Google nasz forum. Był tu post , ktoś przeprowadza testy jak szybko Google zaindeksuje linki z podpisu:)

wiem ze byly testy, wiem ze indeksuje

chcialem sprawdzic jak szybko g chwyci moja nowa domenke ;] zamieszczajac 1 linka na forum

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności