Skocz do zawartości

Filtr z 301 konkurencji

Michał_SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim. Tak jestem nowy jak widać - założyłem tutaj konto w zasadzie, aby zadać na forum kilka pytań. Śledzę to forum od kilku lat jednak nigdy się zbytnio nie udzielałem.

Spotkała mnie dość przykra sytuacja. Od kilku lat na dość poważnie konkurencyjną frazę znajduję się w TOP5. Kilka tygodni temu "konkurencja" przekierowała na mnie jakieś zafilt0orwane domeny w efekcie czego moja strona spadła do TOP30 i nie chce się podnieść. Śledzę wszystkie moje linki bardzo skrupulatnie. Zarówno Ahfref jak i GSC pokazuje napływ tryliardów linków no i widzę z jakich domen są te 301.

Kilka pytań:

1. Co w takiej sytuacji mogę zrobić?

2. Jak znaleźć dane właściciela domeny ?

Whois pokazuje tylko gdzie dana domena jest zarejestrowana, ale nie mam bezpośrednio danych osoby która jest właścicielem, aby się z nim ewentualnie skontaktować i w polubowny sposób to jakoś załatwić.

3. Czy mogę wyciągnąć z tego tytułu jakieś konsekwencje prawne?

Bardzo proszę o pomoc. Szczególnie starych wyjadaczy :-)

Zgłosić do dissallow 

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

To nie działa "od razu", poza tym dokładnie przeanalizuj linkowanie , bo teraz raczej ciężko zaszkodzić komukolwiek gównianymi linkami .

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności