Skocz do zawartości

Dopasowanie przybliżone

breja

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś w adwordsie na np keyword: "Warszawa", reklama wyświetlała się na np "Miasto Warszawa" "Zoo Warszawa" itd, teraz to jakoś nie zawsze działa i trzeba klepać tysiące fraz. Wydaje mi się, że im większy współczynnik CTR i im mniejsza konkurencja to reklama sie wyświetla na przybliżone frazy ,np jedna moja kampania mająca CTR ok 10% i tylko jedno słowo kluczowe wyświetla się także na poboczne frazy. W slabych kampaniach w granicy 0,5%-5% musze podpierać się wbijaniem różnych kombinacji. Może wie ktoś jak to dokładnie jest?

Sporo czasu też na tym straciłem. Wyjaśnienie NiSaRa wydaje się trafne. U mnie też stare, dobre kampanie działają jak należy, a problemy mam z nowymi. Jednak czasem te nowe nie mają konkurencji i mimo wysokich stawek, budżetów... nic... też jestem ciekaw, czy ktoś to przerobił?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności