Skocz do zawartości

Jaki monitoring

Lars

Rekomendowane odpowiedzi

też mam prywatne z proxymarket i w stat4seo sprawdza mi na nich bardzo sprawnie, a w check4web nie sprawdza. Nie wiem czy to kwestia proxy czy coś źle ustawiam w programie. Poczekam na aktualizację, i jeśli nadal będę miał z tym problemy to się odezwę na PW.

Wiem czym był problem ze nie działały Wam proxy dodane do systemu. Działo się to tak ze wszystkimi prywatnymi proxy dodanymi nie przez API. Ta aktualizacja poprawi dodawanie. 

@Młynek wysłałem PW i maila z linkami do pobrania aktualizacji.

@Aleksiejs u Ciebie monitor już sprawdza frazy. 

bilbord_opublikuj_mini.png

@mlody0072, dzięki. Czyli co, nie muszę już tego aktualizować zgodnie z mailem od Ciebie? Problem był związany z brakiem aktualizacji czy coś źle było ustawione?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

@mlody0072 bardzo ciekawie to wygląda i chętnie zakupię to od Ciebie. Będę oczekiwał porady co i jak mam zamówić.

Zastanawiam się nad działaniem monitorowania linków przychodzących do strony - będę widział nowe linki i obserwował czy istnieją starsze? Tak to będzie ogarniać?

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

• 1 miesiąc temu...
W dniu 30.01.2018 o 10:26, Lars napisał:

Mam pytanie, jaki obecnie byście polecili monitoring fraz, dla firmy, może być online. Będę wdzięczny za wasze opinie.

Polecam system WebPozycja.pl

Zachęcam do napisania na biuro@webpozycja.pl , a pomożemy dobrać odpowiednie konto oraz udzielimy rabatu na start.

Podaję stawki za poszczególne konta:

DARMOWE 15 wyszukiwań koszt: 0zł

PREMIUM+ 220 wyszukiwań od 21 zł /mies. lub 550 wyszukiwań od 38 zł /mies.

VIP+ 1100 wyszukiwań od 71 zł /mies.

AGENCJA+ 2200 wyszukiwań od 120 zł /mies.

* podany koszt obowiązuje przy zakupie konta na 1 rok

Pozdrawiam Serdecznie

logo_webpozycja.pl__black2.thumb.jpg.796363a0ce297966f73a6265ca52c6ea.jpg

System do Sprawdzania Pozycji Twojej strony www w Google oraz badania konkurencji

(koszt sprawdzania pozycji w Google dla 210 fraz: 24,34 zł/m-c)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności