Skocz do zawartości

Adservice A/S- nowa jakość afiliacji

Adservice AS

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Chcę Was zachęcić do współpracy z siecią Adservice https://www.adservice.com/. Nie wiem czy już o nas słyszeliście?

Jesteśmy nordycką siecią afiliacyjną. Od 10 lat działamy na rynkach skandynawskich i specjalizujemy się w kampaniach o charakterze finansowym.

W Polsce jesteśmy od niedawna, zależy nam na nawiązaniu długoterminowych relacji z partnerami biznesowymi.

Pracujemy w oparciu o model win-win-win. Jesteśmy słownym partnerem.

Oferujemy transparentne i zawsze terminowe wypłaty.

Chętnie pomożemy w ekspansji i rozwoju na innych rynkach.

Oferujemy narzędzia tj:

• facebook tracking
  • connect Adwords
  • iFrame generator
  • Widget generator
  • i wiele innych

Jesteśmy zawsze gotowi do dialogu i otwarci na feedback.

Zachęcam do rejestracji i sprawdzenia co oferujemy: https://www.adservice.com/

Możecie się ze mną kontaktować mailowo: jat@adservice.com  oraz przez Skype: jat@adservice.com

Pozdrawiam i liczę na kontakt :)

Joanna

Dnia 30.01.2018 o 14:43, Adservice AS napisał:

Pozdrawiam i liczę na kontakt

Najpierw ten kontakt musi być.Trzy dni temu do Was pisałem w pewnej sprawie i zero odzewu.Tak samo konto u Was jako wydawca po rejestracji 3 dzień nie aktywowane.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@Finan 

Z każdym Wydawcą kontaktujemy się bezpośrednio, telefonicznie lub mailowo.  Proszę sprawdzić czy przyszedł mail od nas, może trafił do SPAMU lub czy ma Pan nieodebrane połączenia. 

Jeśli faktycznie nic nie ma, to przepraszam i jutro się spróbuję ponownie skontaktować. 

• 11 miesięcy temu...

Również nie polecam tego programu partnerskiego. Nie korzystałem z konta, uzbierałem 800 zł więc poprosiłem o wypłatę pieniędzy, otrzymałem odpowiedź od Pablo, że zamyka moje konto i wypłaca pieniądze. Sraty taty w kraty, ponad miesiąc i ani pieniędzy na koncie, ani konta na adservice i brak odpowiedzi na emaile. Niestety trzeba im popsuć reputację gdzie się da, bo jednak nie po to się inwestuje pieniądze by potem jakaś pseudo sieć afiliacyjna traktowała tak swoich wydawców.

Dnia 30.01.2018 o 14:43, Adservice AS napisał:

Jesteśmy słownym partnerem.

Że też te 2 słowa nie dały wam nic do myślenia ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności