Skocz do zawartości

ujawniam potege aksarata

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

W 4 lata milion to ja uzbierałem na wypasie owiec w bieszczadach, po co tam jakieś pożyczki czy kredyty, lepiej obcować z naturą, już mam kolejny pomysł na biznes

Biorę się aktualnie za mydlenie baranów

Jeteś za bardzo spięty ;) odpuść internety ;) wyluzuj się bo teraz to modne :D Może ci pomoże odkryć jak funkcjonuje Google i rozwalisz ich na łopatki wraz z tym całym algorytmem

Elo ziomuś pozdrów swojego dillera powiedz niech ci da coś słabszego :)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
16 minut temu, qwerty10000 napisał:

piotrek nie wyrazil zainteresowania proponowalem mu zarobki 1 mln $ miesziecznie widocznie zarabia wiecej

Chłopie idź do lekarza bo może to ostatnia szansa aby leczyć tą chorobę.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Jakby mieli lekarstwo dla i na takich debili to byłby postęp w medycynie którego nie da się opisać słowami :D 

Prędzej jednak mi kaktus na ręce wyrośnie niż takie coś będzie mieć miejsce :D

Moja diagnoza : Niestety nieuleczalny przypadek ;) może żyć ale czasem ze szkodą dla społeczeństwa, z drugiej strony to taki osobnik który poprostu pogada, pogada i na tym się skończy ;) choć myśli, że ma wielkiego to jednak natura mu takiego nie zagwarantowała :)

Miłego wekendu panowie i panie :)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

3 godziny temu, qwerty10000 napisał:

proponowalem mu zarobki 1 mln $ miesziecznie

Podbij stawkę to może callnie do Ciebie, a jak płacisz z góry, to dzwoń do mnie ;)

Miłego weekendu i szybkiego powrotu do zdrowia :sciana:

"ujawniam potege aksarata" nosz kur... mać ;) hehehe

Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących.

5 godzin temu, qwerty10000 napisał:

zarobki 1 mln $ miesziecznie

Nic tylko pogratulować przyszłym pierdyliarderom :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem. wiem ze mial swoj udzial i styl od zawsze dziwny i pelen bledow. nie wnikam w szczegoly, opisy czy inne bajki. kazdy jego temat byl kontrowersyjny i z kosmosu, ale faktem jest ze swoje robil.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Pandha jesteś inteligentnym człowiekiem,  zapytam jeszcze raz 1 mln USD miesięcznie, dalej jesteś zarobiony? Nie chodzi o błędy ortograficzne, to co on wypisuje teraz ( nie kiedyś) w ogóle nie trzyma się kupy, zupełnie

Muszę Forbsa kupić i sprawdzić ilu w ciągu ostatniego miesiąca w PL przybyło pierdyliarderów ... 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności